Ucuz ayçiçek yağı arayanlara güzel haber: Zincir market duyurdu, litresi 19,95 TL'den satılıyor! Son 3 gün..

Ucuz ayçiçek yağı arayanlara güzel haber: Zincir market duyurdu, litresi 19,95 TL'den satılıyor! Son 3 gün..

Türkiye'de artan enflasyon ile birlikte artan gıda fiyatlarının önüne geçilemiyor. Ayçiçek yağı alacaklara güzel haber geldi! Zincir market duyurdu, litresi 19,95 TL'den satılıyor! Son 3 gün..

Türkiye'de artan enflasyon ile birlikte artan gıda fiyatlarının önüne geçilemiyor. Dolar kurunun yükselmesi ile birlikte patlak veren enflasyonun artından gıda fiyatları tavan yaptı. Vatandaşlar ucuz ayçiçek yağı arayışlarına başlarken o zincir market yaptığı duyuru ile birlikte ayçiçek yağının litresini 19,95 TL'den satışa koyduğunu açıkladı. Haberi alan A101 marketlere koştu..

Türkiye'de gıda ürünlerinin maliyetlerinin artması ile birlikte ayçiçek yağı, yüksek enflasyon dışarısında uluslararası oluşan krizlerden de etkilenmektedir. Ukrayna ve Rusya arasında halen devam eden savaş dünya piyasalarını derinden etkiledi. Endonezya'dan gelen palm yağı hamlesi sonrasında ise dünya ayçiçek yağı krizine doğru sürükleniyor. İşte A101, Bim, Migros ve Şok ayçiçek yağı fiyatları..

A101 Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları

Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan A101 marketler, ayçiçek yağını en uygun fiyatlardan ay sonuna kadar satışa çıkardı.

yudum-aycicek-yagi.pngyudum-indirim.png

A101 marketler yaptığı katalog duyurusu ile birlikte Yudum Omega 3 Bitkisel Karışım Yağı 1 litre 19,95 TL fiyatıyla ile dikkat çekti.

  • 1 litre Yudum ayçiçek yağı fiyatı 30.90 TL
  • 1.25 Litre Orkide ayçiçek yağı fiyatı 46.50 TL
  • 1 Litre Komili ayçiçek yağı fiyatı 50.90 TL
  • 1 Litre Biryağ Ayçiçek Yağı fiyatı 50.90 TL

BİM Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları

Türkiye'nin uygun hesaplı ilk market zinciri olan Bim marketler yaptığı kampanya ile birlikte ayçiçek yağında %15 indirim yaptı. Merak edilen Bim ayçiçek yağı fiyatları..

Sole markalı 1 litrelik ayçiçek yağı 39,22 TL'den satışına devam ediyor. Bunun yanı sıra aynı markalı 2 litrelik ayçiçek yağı 59,68 TL ve 5 litrelik ayçiçek yağı ise 155 TL'lik fiyatla satışta..

Migros Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları

Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan Migros marketlerde merakla beklenen ayçiçek yağı fiyatları açıklandı.

Buna göre ise Migros marketlerde 1 litre ayçiçek yağı 32,50 TL'den satılıyor. Yudum ayçiçek yağının 1 litresi ise 42,90 TL ve Orkide ayçiçek yağı ise 54,90 TL'den raflarda ki yerini aldı.

ŞOK Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları

Türkiye'nin üçüncü en büyük zincir marketleri arasında yer alan Şok marketlerde ayçiçek yağı fiyatları belli oldu. Merakla beklenen sıvı yağ fiyatlarında herhangi bir zam yapılmadan eski fiyattan satışlar devam ediyor.

Evin markalı 1 litrelik ayçiçek yağı 32,50 TL'lik fiyatıyla raflarda ki yerini aldı. Evin 5 litre ayçiçek yağı 146,50 TL fiyatıyla diğer marketlere oranla en uygun 5 litrelik fiyatı sağladı.