Türkiye İş Bankası muslukları açtı! 7 bin 500 TL'lik promosyona ek, düşük faizli ihtiyaç kredisi! 32 TL'ye 10 bin TL!

Türkiye İş Bankası muslukları açtı! 7 bin 500 TL'lik promosyona ek, düşük faizli ihtiyaç kredisi! 32 TL'ye 10 bin TL!

Kasım ayının başında güncel emekli promosyonu kampanyasını duyuran Türkiye İş Bankası, bu kez de emekliler için düşük faizli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. İşte ayrıntılar…

Bir süredir vatandaşların bütçelerini nerde ise sıfırlanma noktasına getiren zorlu ekonomik şatların yaşanması, özellikle ay sonunu herhangi bir destek almadan, tek maaş ile getirmeye çalışan emekli vatandaşları derinden etkiledi. Artan enflasyon karşısında hükümet yetkililerinin de inisiyatifleri ile yıl içerisinde iki kere yüksek oranlı maaş zammı alan ancak zamları hayat pahalılığı karşısında kısa süre içerisinde eriyen vatandaşlar, bütçelerine destek arayışı içerisine girdi.

Sosyal Güvenlik Kurumu ile imzalanan maaş ödemeleri protokolü kapsamında maaşlarına ek, karşılıksız ödeme desteği alabilen vatandaşlar, düşük faizli ihtiyaç kredisi hizmetlerini de yakın takibe aldılar. Bu noktada devreye giren Türkiye İş Bankası, emekliler için hem promosyon tutarlarını güncellediğini hem de düşük faizli bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini bildirerek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN EMEKLİLERE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

turkiye-is-bankasi-musluklari-acti-7-bin-500-tllik-promosyona-ek-dusuk-faizli-ihtiyac-kredi-2.jpg

Türkiye İş Bankası yeni dönemde nakde olan ihtiyaçları artan emekli vatandaşlar için avantajlı bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirmiş olduğunu duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında yararlanılabilecek olan üst limiti başvuru sahibinin ödeme performansına göre belirleyeceğini ifade eden banka, 36 ay azami vadeli kampanyanın örnek hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Tahsis ücreti: 55 TL
  • Faiz oranı: Yüzde 2,03
  • Aylık taksit tutarı: 977 TL

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN 7 BİN 500 TL’YE VARAN PROMOSYON ÖDEMESİ!

Türkiye İş Bankası kasım ayının başında güncellemiş olduğu emekli promosyonu kampanyasını da emekli vatandaşlara hatırlattı. Buna göre banka, emekli maaşı hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyan tüm emekli vatandaşlara şu tutarlarda ek ödeme hizmeti sunacağını bildirdi:

  • 3.500 TL’den düşük maaş alanlara: 4.500 TL
  • 3.500 TL ile 7.500 TL aralığında maaş alanlara: 5.250 TL
  • 7.500 TL ile 10.000 TL aralığında maaş alanlara: 6.750 TL
  • 10.000 TL ve üzeri tutarlarda maaş alanlara: 7.500 TL