Türk Telekom Hat Kullanıcılarının Dikkatine: 10 GB İnternet Tanımlanacak!

Türk Telekom Hat Kullanıcılarının Dikkatine: 10 GB İnternet Tanımlanacak!

Milyonlarca kullanıcısı olan Türk Telekom, mevcut kullanıcıları için yeni tarifeler hazırlayarak, internet kullanımlarını arttıracağını duyurdu. İşte Türk Telekom’un yeni tarifelerine ilişkin ayrıntılar…

Günümüzün gelişen teknolojisi çerçevesinde kullanılan cep telefonları, konuşma veya mesajlaşma aracından çok daha fazlası haline geldi. Gündelik hayat akışı içerisinde dijitalleşen dünyaya ayak uydurmak isteyen kullanıcılar, SMS veya dakika faydasından ziyade GB tanımlamalarının peşine düştü. Bu kapsamda kendileri için yüksek GB faydası ancak düşük fiyat garantisi veren GSM operatörlerini araştıran kullanıcılara, Türkiye’nin en fazla tercih edilen firmalarından olan Türk Telekom, yeni tarifeler düzenlediğini duyurdu.

Türk Telekom’dan Enfes Tarifeler!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinden etkilenen sektörlerden birisi olan iletişim sektörü, geçtiğimiz aylarda yüksek oranda zam alarak kullanıcılarına da bu durumu yansıtmak durumunda kalmıştı. Bu kapsamda mevcut kullanıcılarının bütçelerini rahatlatmak ve özellikle internet kullanımından daha çok yararlanmalarını sağlamak isteyen Türk Telekom “Enfes Tarifeler” başlığı altında yeni tarifeler hazırladığını duyurdu.

Türk Telekom tarafından geliştirilmiş olan yeni tarifelerin, yalnızca mevcut müşterileri kapsadığı öğrenildi. Firma, tarife değişikliği yapmak isteyen kullanıcıları için geliştirmiş olduğu yeni hizmetlerini, şu şekilde sıraladı:

  • Enfes 3 Tarifesi: 3 Gb internet, 1000 dakika konuşma, 250 SMS (95 TL)
  • Enfes 6 Tarifesi: 6 GB internet, 1000 dakika konuşma, 250 SMS (105 TL)
  • Enfes 10 Tarifesi: 10 GB internet, 1000 dakika konuşma, 250 SMS (120 TL)
  • Enfes 15 Tarifesi: 15 GB internet, 1000 dakika konuşma, 250 SMS (140 TL)

Türk Telekom’dan 10 GB İnternet Hediyesi!

2021/05/11/turk-telekom1f764.jpg

Türk Telekom, yeni geliştirdiği Enfes Tarifeler kapsamında mevcut tarifesini değiştiren tüm kullanıcılarına, ilk aylarına özel 10 GB internet hediyesi tanımlanacağını duyurdu.

Türk Telekom’un Enfes Tarifeler Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Türk Telekom tarafından geliştirilmiş olan Enfes Tarifelerden birine geçiş yapmak ve 10 GB’lık internet hediyesine erişmek isteyen mevcut kullanıcıların, Türk Telekom’un resmi internet sitesi veya Türk Telekom’un mobil uygulaması aracılığı ile tarife değişikliği yapmaları gerekmektedir. Mağazalardan yapılan başvurular, geçerli değildir.