TÜİK'te şok istifa! Bugün enflasyon oranlarının paylaşılmasının ardından Mustafa Teke istifa etti!

TÜİK'te şok istifa! Bugün enflasyon oranlarının paylaşılmasının ardından Mustafa Teke istifa etti!

Bugün TÜİK tarafından enflasyon oranları paylaşıldı. Bunun ardından Tüketici Fiyatları Grup Başkanı istifa etti. Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Bugün TÜİK tarafından Mayıs ayının enflasyon oranları paylaşılmıştı. Bunun üzerine Tüketici Fiyatları Grup Başkanı Mustafa Teke'nin istifa kararı açıklandı. Bu istifa haberi gündeme bomba gibi düşerken neden istifa ettiği ve Mustafa Teke'nin kim olduğu konusunda merak edilenler artmaya başladı. İşte detaylar...

Bugün TÜİK tarafından kira artış oranı, enflasyon gibi konularda Mayıs ayı oranları paylaşıldı. Bunun ardından bugün saat 19.30 sularında bir istifa kararı açıklandı. Tüketici Fiyatları Grup Başkanı Mustafa Teke'nin istifa etmesi medyada gündem oldu. Sosyal medyada da gündem olan bu istifanın detayları pek çok vatandaş tarafından merak konusu oldu. Peki Mustafa Teke neden istifa etti?

MUSTAFA TEKE NEDEN İSTİFA ETTİ?

Bugün gelen istifa kararı gündemde bomba etkisi yarattı. Sosyal medyada duyulan bu istifa kararı üzerine neden istifa ettiği konusunda meraklar da artmaya başladı. Konu ile ilgili bir açıklama yapılıp yapılmadığı merak edilenler arasındayken, Mustafa Teke hakkında merak edilenlerin yanı sıra Mustafa Teke'nin yerine kimin geleceği de merak edildi.

Geçen aylarda da TÜİK Fiyat İstatistikleri Daire Başkanlığı'ndaki Cem Baş'ın istifa ettiği kararı gündeme gelmişti. Fakat Cem Baş'ın sonradan sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiği öğrenildi. Bugün de Mustafa Teke'nin neden istifa ettiği oldukça merak edildi. Konu ile ilgili ise detaylar sosyal medya kullanıcıları tarafından gündem oldu.

MUSTAFA TEKE NEDEN İSTİFA ETTİ?

Bugün enflasyon ve kira artış oranları gibi pek çok konuda veriler ile birlikte açıklama yapılması ile birlikte Tüketici Fiyatları Grup Başkanı Mustafa Teke istifa etti. Bu durum sosyal medya kullanıcıları tarafından dikkat çekerken, Mustafa Teke'nin neden istifa ettiği konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Konu ile ilgili merak edilenler sürerken, Mustafa Teke yerine kimin göreve geçeceği de oldukça merak edildi. Peki Mustafa Teke yerine kim göreve gelecek?

MUSTAFA TEKE YERİNE KİM GÖREVE GELECEK?

Tüketici Fiyatları Grup Başkanlığı görevinden henüz yeni istifa eden Mustafa Teke'nin yerine kim geleceği merak konusu haline geldi. Fakat konu ile ilgi henüz bir resmi açıklama bulunmazken göreve kimin geleceği de bilinmiyor.