TÜİK, İTÜ, Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! 2 bin 477 kamu personel alımı yapılacak! İşte şartlar..

TÜİK, İTÜ, Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! 2 bin 477 kamu personel alımı yapılacak! İşte şartlar..

Kamuda çalışmak isteyen milyonlarca vatandaş için güzel haber geldi. Birçok kamu kuruluşu iş ilanı oluştururken toplamda birçok sektörde istihdam edilmek üzere 2 bin 477 kamu personel alımı yapılacak. İşte detaylar..

Kamuda çalışmak isteyen milyonlarca vatandaş için güzel haber geldi. Birçok kamu kuruluşu iş ilanı oluştururken toplamda birçok sektörde istihdam edilmek üzere 2 bin 477 kamu personel alımı yapılacak. TÜİK, İTÜ, Ege Üniversitesi, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gelen kamu personel alımı sonrasında vatandaşlar başvuru şartlarını araştırıyor. İşte detaylar..

Kamuda belirli alanlarda çalışmak isteyen vatandaşlar için beklenen haber geldi. Birçok kamu kuruluşu 13 Haziran tarihi itibari ile kamu personel iş alımlarını açıklarken detaylar ise haberimizin devamında yer alıyor.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ 46 PERSONEL ALIMI YAPACAK

Ankara Üniversitesi tarafından yapılan duyuru ile birlikte üniversitenin belirli meslek alanlarında çalıştırılmak üzere toplamda 46 personel alımı yapılacağı açıklandı. İş alımları KPSS puanına göre gerçekleştirilecek.

DOĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 4 UZMAN PERSONEL ALIMI YAPACAK

MARKA olarak bilinen Doğu Marma Kalkınma Ajansı 4 No'lu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile birlikte 4 uzman personel alımı yapacağını açıkladı.

EGE ÜNİVERSİTESİ 93 PERSONEL ALIMI YAPACAK

Ege Üniversitesi Rektörlüğü tarafından gelen açıklama ile birlikte üniversitenin bünyesinde çalıştırılmak üzere 93 personel alımı yapacağı açıklandı.

  • Lisans bölümü mezunu 50 hemşire
  • Sağlık lisesi bölümü mezunu 10 hemşire
  • Sağlık teknikeri bölümünden mezun olan lise, önlisans ve lisans mezunu 11 kişi
  • Diğer sağlık personeli alanında da toplamda 22 kişi istihdam edilecek.

ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ 61 PERSONEL ALIMI YAPACAK

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi tarafından gelen açıklama ile birlikte üniversitenin farklı bünyelerinde çalıştırılmak üzere toplamda 61 kamu personel alımı gerçekleştirilecek. Koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli, büro personeli, programcı alanında istihdamlar sağlanacak.

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ 42 PERSONEL ALIMI YAPACAK

Gaziantep Üniversitesi 2020 yılı KPSS puanlarının da geçerli olacağı bu alımda 42 personel alımı gerçekleştirecek.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI 1800 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre toplamda 1800 sözleşmeli personel alımının yapacağı açıkladı. Tarım ve Orman Bakanlığı'nda görevlendirilmek üzere birçok alanda mühendis ve işçi alımı yapılacak.

TÜİK 50 ANKETÖR ALIMI YAPACAK

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından gelen açıklama sonrasında 50 anketör alımının gerçekleştireceği açıklandı. TÜİK, Türkiye'nin 81 ilinde çalıştırmak ve ülkede ki enflasyon gibi birçok oranların açıklanmasını sağlamak amacıyla anketör alımlarını hızlandırdı.

İTÜ 85 PERSONEL ALIMI YAPACAK

İstanbul Teknik Üniversitesi, üniversitenin belirli bünyelerinde çalıştırılmak üzere 85 personel alımı yapacağını açıkladı.

  • Diğer personel alım ilanlarına göre ise;
  • Muş Alparslan Üniversitesi 18 personel
  • Uşak Üniversitesi 7 personel
  • Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 271 personel alımı gerçekleştirecek.