Toyota Yaris için yıl sonu dev indirim ile geldi!

Toyota Yaris için yıl sonu dev indirim ile geldi!

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenlere Toyota tarafından çok özel bir teklif yapılıyor. Toyota en ucuz modeline dev bir indirim yaptı.

Sıfır kilometre otomobil satın almak için yıl sonu fırsatlarını bekleyenlerin beklemelerine değdi. Araç sahibi olmak isteyenler yıl sonu indirimlerini incelediklerinde çok önemli fırsatlar olduğunu görebiliyorlar.

Toyota da bu fırsatlardan birisini duyurdu. Toyota’nın teklifini kabul edenler çok önemli bir imkan ile araç sahibi olabiliyorlar.

EN UCUZ TOYOTA YARİS

Sıfır kilometre otomobil satın alma düşüncesinde olanlar modelden önce marka hakkında karar alıyorlar. Toyota kalitesi de tüm dünyaca kabul edilen bir nitelik olduğu içib tercih edilebiliyor. Dünyada en çok otomobil satan firmalardan olan Toyota çok geniş bir müşteri kitlesine hitap edebiliyor. Sıfır kilometre araçlar için firmalar segment modellemesi yapıyorlar.

Satış politikası gereği her müşteri grubuna hitap edebilmeyi amaçlayan otomobil firmaları düşük bütçeleri olanlara özel olarak da araç üretimi yapabiliyorlar. Bu araçlar diğer modellere göre daha ekonomik olurken fiyatları da ona göre düşük olabiliyor. Toyota da bu kapsamda Yaris modelini müşterilerin kullanımına sundu.

Toyota Yaris şu anda firmanın en ucuz sıfır otomobili olarak dikkat çekiyor. Toyota Yaris oldukça beğenilen bir model olarak öne çıkıyor. Avrupa’da yılın otomobili seçilme başarısını dahi yakalayan bu araç için önemli bir müşteri kitlesi bulunuyor. Bu kitleye firma tarafından yıl sonu kampanyası ile özel bir de sürpriz yapıldı.

TOYOTA YARİS YIL SONU FİYATLARI

Toyota Yaris için firma yıl sonu fiyat listesini şöyle açıkladı:

-Toyota Yaris 1.5 Dream Multidrive S: 997.000 TL

-Toyota Yaris 1.5 Dream X-Pack Multidrive S: 1.071.400 TL

-Toyota Yaris 1.5 Flame Multidrive S: 1.090.450 TL

-Toyota Yaris 1.5 Flame X-Pack Multidrive S: 1.139.050 TL