Tek kuruş faiz ödemeden 10 bin TL'niz hazır! O banka şubeye gitmeden trink ödeme yapıyor: Tek şart aranacak

Tek kuruş faiz ödemeden 10 bin TL'niz hazır! O banka şubeye gitmeden trink ödeme yapıyor: Tek şart aranacak

Faiz derdi olmadan kredi çekmek artık mümkün. Garanti Bankası'ndan kredi kartınızın faizsiz nakit avans özelliği kullanılabilecek. 10 bin TL'ye kadar limiti bu avansı elde etmek için gerekli olan başvuru şartları açıklandı. İşte sıfır faizli ödemeler için tüm detaylar...

Temmuz ayıyla nakit ihtiyacı olanlara güzel haber geldi. Garanti BBVA da bu fırsatlardan birini duyurarak müşterilerine taksitli nakit avans kampanyasına yardımcı olunur. Başvuru yapma yöntemleriyle kimlere nakit avans verileceği ve geri ödeme sürecine dair detaylar açıklandı.

garanti kampanya

31 TEMMUZ SON GÜN

Garanti BBVA'nın internet sitesi üzerinden 1-31 Temmuz tarihler arasında Mobil uygulama indirilerek ve "Müşteri Olmak İstiyorum" adımını takip eden ilk defa Garanti müşterisi olanlara faizsiz nakit avans kampanyasından yararlanabilir. Mobil uygulamasını kullanmak şart olurken uzaktan müşteri olmak sürecinin şube üzerinden yapılması gerekiyor.

NAKİT AVANS DETAYLARI

Mobil uygulama üzerinden müşteri olanlar, 14 gün içerisinde Garanti BBVA mobil internet ve bonusflaş üzerinden bireysel kredi kartı müracaat edilerek 10 bin TL'ye kadar taksitli nakit avans kampanyasından yararlanabilirsiniz. Kampanya üzerinden yararlanmak için kredi kartı başvurusu onaylananların kartları açılmasıyla Temmuz ayı günce kampanyalarından faydalanabilir.