Tarım Kredi açıkladı, indirimde son 3 gün! Ayçiçek yağı, nohut, pirinç alacaklar dikkat, kaçırmayın!

Tarım Kredi açıkladı, indirimde son 3 gün! Ayçiçek yağı, nohut, pirinç alacaklar dikkat, kaçırmayın!

Artan temel ihtiyaç ürünlerinin ardından vatandaşların merakla araştırdığı uygun hesaplı ürünler Tarım Kredi'den geldi. İndirimde son 3 gün! Ayçiçek yağı, nohut, pirinç alacaklar dikkat, kaçırmayın!

Artan temel ihtiyaç ürünlerinin ardından vatandaşların merakla araştırdığı uygun hesaplı ürünler Tarım Kredi'den geldi. Tarım kredi marketleri 27 Mayıs 2022 tarihlerinde açıkladığı aktüel ürünler kataloğu ile birlikte birçok temel ihtiyaç ürünlerinde yüzde 10'dan yüzde 40'a kadar varan indirimlerini açıkladı. 5 Haziran 2022 tarihine kadar sürecek olan indirimlerde vatandaşlara son uyarı yapıldı.

81 ilde kısa bir süre içerisinde kurularak Tarım Mahsulleri Ofisi ile işbirliği içerisinde olan Tarım kredi kooperatifi marketlerinde avantajlı fiyatlar vatandaşlar ile paylaşılmaya devam ediyor. Buna göre ise Tarım kredi kooperatifi 27 Mayıs - 5 Haziran tarihlerinde indirime giren ürünlerini açıkladı. Ayçiçek yağından, nohuta ve nohuttan pirince kadar birçok üründe büyük indirimler başladı!

TARIM KREDİ'DEN EŞSİZ İNDİRİM FIRSATLARI

Türkiye yükselen döviz kuru sonrasında patlak veren enflasyon vatandaşın cebini delmeye devam ediyor. Adeta cepleri delik gezen vatandaşlar markete çıkmaları ile birlikte birçok ürüne geçen seneye oranla %200 daha fazla ücret ödüyor. Yaşanan bu gelişmelerin ardından ise en fazla zam alan ürünler arasında yer alan ayçiçek yağları Tarım Kredi marketlerinde %15 indirime girdi. Buna göre ise yeni fiyatlar merak edilmişti.

TARIM KREDİ BİRLİK 5 LİTRE AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİME GİRDİ!

Tarım Kredi Birlik markalı 5 litrelik pet ayçiçek yağı indirimi açıklanan 27 Mayıs aktüel ürünler kataloğunda fiyatlar ise vatandaşı mutlu etti. İşte indirime giren fiyatlar..

Tarım Kredi Birlik 5 litre pet ayçiçek yağı 189,14 TL'den, 157,90 TL'ye düştü.

İNDİRİMLERİN BİTMESİNE SON 3 GÜN

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinden yayınlanan aktüel ürünler kataloğuna göre indirimlerin bitmesine son 3 gün kaldı. İşte indirimde olan diğer ürünler:

  • Tarım Kredi Birlik markalı Güney Marmara Naturel Sızma 5lt zeytinyağı 325,00 TL'ye düştü.
  • TMO 1 kg kırmızı mercimek 14,75 TL
  • AOÇ Ankara Çiçek Balı 850 gr 63,90 TL
  • TKB markalı Tulum peyniri 250 gr 25,90 TL
  • Marmarabirlik Elit 2xS siyah zeytin 500 gr 16,90 TL
  • Verde Riviera Zeytinyağı 5 litre 259 TL
  • Tarım kredi birlik anadolu koçbaşı nohut 17,90 TL

Tarım kredi birlik anadolu osmancık pirinç 13,95 TL ile raflara dizildi. Tarım kredi kooperatifi marketlerde indirimlere son 3 gün kalırken diğer indirimli ürünler de vatandaşların dikkatini çekti.

TKB markalı olgunlaştırılmış beyaz peynir 600 gr 42,90 TL, Tarım Kredi Birlik markalı sıkma nar suyu 1 litre 24,90 TL fiyatıyla aktüel katalogda yerini aldı.