SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı... Tüm SGK emeklilerini kapsıyor! Halkbank'tan 5.000 TL ödenecek!

SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı... Tüm SGK emeklilerini kapsıyor! Halkbank'tan 5.000 TL ödenecek!

Kamu bankasından tüm emeklilere 5.000 TL ödemeler başladı. Başvuru yapan tüm SGK emeklilerinin hesaplarına yatırılacak! İşte o ödemenin detayları…

Emeklilerinin artarak devam eden nakit ihtiyaçlarına yönelik kamu bankaları üzerinden ödemeler devam ediyor. Son dönemde devlet desteklerinin de artmasının ardından emekliler nakit sorunlarını çözmek için farklı kredi seçeneklerini araştırmaya başladılar.

Halkbank üzerinden duyurulan kredi kampanyası kapsamında SSK, Emekli Sandığı ve Bağ Kur emeklisi olması fark etmeksizin tüm emeklilerin 5.000 TL ödeme alması sağlanıyor. Maaşını bankadan alan veya emekli maaşını Halkbank’a aktarmayı taahhüt edenler bu kampanyadan yararlanabilecek.

EMEKLİLERE 5.000 TL ÖDEMELER DEVAM EDİYOR!

ssk-bag-kur-ve-emekli-sandigi-tum-sgk-emeklilerini-kapsiyor-halkbanktan-5000-tl-odenecek-2.jpg

Halkbank’ın nakit ihtiyacı olan emeklilere yönelik kredi ödemeleri devam ediyor. Maaşını bankadan alan veya taşımayı taahhüt eden vatandaşların 5.000 TL Emekli Mini Kredi fırsatından yararlanması sağlanacak.

Uygun faiz oranları ile sunulan kredi kampanyası kapsamında aylık eşit taksitli, artan – azalan veya 3 ayda bir eşit taksitli gibi geri ödeme planları da sunulacak. Aylık düşük taksitlerle Halkbank’ın emekli maaş müşterilerinin ilgili desteklerden yararlanması sağlanacak. Avantajlı geri ödeme seçeneklerinden yararlanarak tüm SGK emeklilerinin 5.000 TL’ye kadar acil ihtiyaç kredisinden yararlanması mümkündür.

EMEKLİLERE 5.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ

Halkbank Emekli Mini İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamında yüzde 1,58 faiz oranları ile 5.000 TL kredi seçeneği sunulacak. 36 aya kadar vade seçeneklerinin yer aldığı kredide uygun oranlar sunulacak. 5.000 TL kredi tutarı için yapılan örnek hesaplama kapsamında aylık 195 TL taksit oranları ile vatandaşların kredi kullanması sağlanacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Emekli maaşını Halkbank’tan alan veya maaşını Halkbank’a taşımayı taahhüt eden tüm emeklilerin 5.000 TL ihtiyaç kredisinden yararlanması sağlanacak. Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank Mobil Şube’ye giriş yaparak emekli maaş müşterilerinin hemen başvurularını yapmaları mümkündür.

5.000 TL kredi fırsatından yararlanmak isteyenlerin ayrıca Halkbank şubelerinden de işlem yapmaları mümkündür. Yüzde 1,58 faiz oranları ile emeklilerin acil nakit ihtiyaçları için Emekli Mini İhtiyaç Kredisi fırsatı sunuluyor.