Son dakika: Motorine 80 kuruş daha zam geliyor! Litresi 30 TL'yi geçecek!

Son dakika: Motorine 80 kuruş daha zam geliyor! Litresi 30 TL'yi geçecek!

Artan akaryakıt fiyatları Türkiye'de can sıkmaya devam ederken motorine bir zam haberi daha geldi. Son dakika: Motorine 80 kuruş daha zam geliyor! Litresi 30 TL'yi geçecek!

Artan akaryakıt fiyatları Türkiye'de can sıkmaya devam ederken motorine bir zam haberi daha geldi. Türkiye'de vatandaşların her gün sıklıkla takip ettiği konular arasında yer alan motorin zammına ilişkin detaylar belli olmaya devam ediyor. Dün gelen 1 TL 27 kuruşluk zammın ardından yeni günde bir zam haberi daha geldi. Gelen habere göre ise motorinin litresi 30 TL'yi geçecek.

Son haftalarda motorin ve benzine gelen üst üste zamların ardından vatandaşlar akaryakıt istasyonlarında kuyruk oluştururken bugün ki gelecek zam ile birlikte motorinin litresi 30 TL'yi geçiyor. Gün içerisinde gündeme düşen gelişmelere göre ise motorine 80 kuruş daha zam haberi resmen açıklandı. EPGİS tarafından henüz bu haber onaylanmazken kısa süre içerisinde pompaya yansıması bekleniyor. Peki motorinin litresi kaç olacak?

MOTORİNE 80 KURUŞ ZAM GELDİ

Sosyal medyada çıkan haberlere göre motorine 80 kuruş zam haberi onaylandı. Açıklanan bu haber sonrasında ise sosyal medyada tepki çekmeye devam ederken motorinin litresi 30 TL'yi geçti. Saat 23:59'dan itibaren pompaya yansıyacak bu zam ile birlikte vatandaşların bugün pompa kuyruklarına girmesi bekleniyor.

Sürekli artan akaryakıt maliyetleri birçok sektörde ki ürünleri doğrudan etkiliyor. Özellikle motorin zammının ardından vatandaşlar ne yapacağını şaşırırken gelen yeni zam ile birlikte güncel litre fiyatı araştırılmaya başlandı. Motorine 80 kuruşluk zam haberi sosyal medyada bir anda yayılırken EPGİS gün içerisinde kararı resmi olarak bildirmesi bekleniyor.

SAAT 23:59'DAN İTİBAREN POMPAYA ZAM YANSIYACAK

Türkiye'nin lider ve en büyük akaryakıt markalarından birisi Opet dün gece 00:00'dan sonra güncellediği pompa listesi ile birlikte yeni akaryakıt fiyatlarını paylaşmıştı.

  • Buna göre İstanbul'da 29,14 TL olan motorinin litresi gelecek zam ile birlikte 29,94 TL olacak.
  • Ankara'da 29,25 TL olan motorinin litresi yeni zam ile birlikte 30,05 TL olarak pompalara yansıyacak.
  • İzmir'de 29,26 TL olan motorin litresi 80 kuruşluk yeni zam sonrasında ise 30,06 TL olarak pompada ki satışına devam edecek.

Diğer akaryakıt markalarında ise motorinin litresi 29,30 TL olurken gelen yeni zam ile birlikte 30,10 TL'den satışa başlayacak.