Son Dakika! Emeklilere Müjde O Bankadan Geldi! Emekli Maaşını O Bankaya Taşıyan Milyonlarca Kişiye 5000TL Ödeme Yapılacak!

Son Dakika! Emeklilere Müjde O Bankadan Geldi! Emekli Maaşını O Bankaya Taşıyan Milyonlarca Kişiye 5000TL Ödeme Yapılacak!

Türkiye'de özel ve devlet bankalarının teşvik ve kampanyaları kaldığı yerden devam ediyor. Emekli maaşlarını kendi bankalarına çekmeye çalışan bankalar..

Türkiye'de özel ve devlet bankalarının teşvik ve kampanyaları kaldığı yerden devam ediyor. Emekli maaşlarını kendi bankalarına çekmeye çalışan bankalar bu süre zarfında geliştirdikleri kampanya ve teşvik ödemeleri ile milyonlarca emeklinin maaşlarını yönetmek istemektedir. Türkiye'de 20 milyona yakın emekli kişi sayısı her geçen sene artarken bu süre içerisinde ise emekli maaşlarını çekebilecekleri bir bankaya ihtiyaç duymaktadırlar. Özel bankalar ise maaşlarını kendi bankalarına taşıyan vatandaşlara belirli teşvikler sunmaktadır. İşte o kampanyalardan birisi olan Yapı Kredi Bankası emekli 5.000TL ödemeleri gündeme bomba gibi düştü! İşte detaylar ve daha fazlası haberimizin devamında yer alıyor.

MAAŞ HESAPLARINA EK OLARAK 5.000TL ÖDEME FIRSATI!

Emekliler ile ilgili gündeme bomba gibi bir gelişme düştü. Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamalar neticesinde emekli maaşını Yapı Kredi Bankası'na taşıyanları veya Yapı Kredi üzerinden emekli maaşını almayan kişilere hesap açılır açılmaz ek 5000TL ödeme yapılacak. Emeklilerin nakit ihtiyaçları gibi birçok problemlerde bankaların süre beklemediği veya onaylamadığı bu ödemelerde Yapı Kredi Bankası kişilere 36 aya kadar düşük faizli esnek bir ödeme planı sunuyor. Bu sayede nakit ihtiyaçlarınızı Yapı Kredi Bankası'ndan karşılayabileceksiniz.

Mart ayı içerisinde Yapı Kredi tarafında ki şartları tamamlayan emekliler, 5000 TL tutarında yer alan nakit ödemelerini hemen alabiliyorlar. Başvurular ise bu ay sonuna kadar devam edecek. Bireyler başvuru süreçlerini kaçırmadan işlemleri tamamlayarak 5000TL'lik ödemeyi anında hesaplarına çekebilirler.

YAPI KREDİ EMEKLİ 5000TL İHTİYAÇ KREDİSİ

Emekli olan veya olup emeklisini özel bankalar tarafından çekmek isteyen kişiler için bankaların promosyonları devam ediyor. Emeklilerin nakit ihtiyaçlarında 2500TL promosyon ödemesi ve 2500TL ekpara ile birlikte 5000 TL anında nakit ihtiyacı sağlanıyor. Yapı Kredi üzerinden bu ödemeleri anında hesabınızda beklemeden görmek isterseniz şubelere gitmeniz gereklidir.

Başvurunuzu alan Yapı Kredi Bankası sonrasında tüm işlemlerinizi tamamlıyor ve 5000TL'yi hesaplarınıza aktarmaktadır.