Sektörün gözde bankası ING Bank, yine şaşırtmadı! 20 bin TL'ye kadar yüzde 0,99 faiz ile kredi imkanı!

Sektörün gözde bankası ING Bank, yine şaşırtmadı! 20 bin TL'ye kadar yüzde 0,99 faiz ile kredi imkanı!

Bankacılık sektörünün aranan ismi ING Bank, nakde olan sıkışıklıkları artan vatandaşlar için avantajlı bir kredi hizmeti geliştirdiğini açıkladı. İşte bankanın yeni hizmetine ilişkin ayrıntılar…

Giderek yükselen enflasyon, tüketicilerin nakde olan ihtiyaçlarının da aynı orantıda artmasına sebep oldu. Bir süredir ay sonlarını getiremeyen vatandaşlar, kasım ayının gelişi ile birlikte yükselen hizmet fiyatlarına karşı mücadele etmekte iyiden iyiye zorlanmaya başladı. Bu durum nakit arayışını da hızlandırırken bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları arama motorlarında sıklık ile sorgulanmaya başlandı.

Bir süredir devam eden zorlu ekonomik şartlara karşı nakdi olarak mücadele edecek güçleri kalmayan vatandaşlar, bankaların ihtiyaç kredisi ürünlerini araştırmaya devam ederlerken yüksek faizler ile yüz yüze geldi. Bu durum karşısında bütçelerine uygun kredi ürünü bulmakta zorlanan vatandaşlar umutlarını yitirmeye başlarlarken beklenen haber ING Bank’tan geldi. Daha önce duyurmuş olduğu bir kredi kampanyasını güncellediğini ifade eden ING Bank, avantajlı kampanyasının ayrıntılarını tüketiciler ile paylaştı.

ING BANK FAİZLER YÜZDE 0,99’A DÜŞÜRDÜ!

sektorun-gozde-bankasi-ing-bank-yine-sasirtmadi-20-bin-tlye-kadar-yuzde-099-faiz-ile-kredi.png

Ülkemizin önde gelen bankalarından olan ve kurulduğu günden bu yana tüketici lehine kampanyalar geliştirmeye çalışan ING Bank, yeni dönemde pek çok faktör çerçevesinde gelişen olumsuz göstergelere karşı yine tüketicinin yanında yer aldı. Artan nakit ihtiyaçlarının en uygun çerçevede karşılanabilmesi amacı ile mevcut kampanyasını güncellediğini duyuran banka, ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

ING Bank daha önce limitini 5 bin TL olarak duyurmuş olduğu düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasını, 20 bin TL üst limit ile güncelledi. Söz konusu kampanyadan yararlanabilmek için aylık harcamanın bin 250 TL’sinin Turuncu Kart ile yapılması gerektiğini bildiren banka, azami vade sayısını da 12 ay olarak açıkladı.

ING BANK DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ KAMPANYASININ AYRINTILARI

ING Bank 20 bin TL’ye kadar olan kredi taleplerinde, aylık bin 250 TL’lik harcamanın Turuncu Ekstra kart ile yapılması durumunda faizlerin yüzde 0,99’a ineceğini bildirdi. Bu ayrıcalığın kampanya kapsamında kullanılacak olan ilk kredi hizmetinde geçerli olduğunu ifade eden banka, katılımın yalnızca yeni müşteriler için mümkün olduğunu belirtti.