Renault'dan Fiat, Ford ve Volkswagen'i kıskandıran kampanya! 0,99 faiz 12 ay vade 75 bin TL'e Clio sahibi olun!

Renault'dan Fiat, Ford ve Volkswagen'i kıskandıran kampanya! 0,99 faiz 12 ay vade 75 bin TL'e Clio sahibi olun!

Son dönemlerin en çok tutulan otomobil markaları arasında yer alan Renault'dan rakiplerini kıskandıracak kampanya geldi. 0,99 faiz 12 ay vade 75 bin TL'e Clio sahibi olun!

Son dönemlerin en çok tutulan otomobil markaları arasında yer alan Renault'dan rakiplerini kıskandıracak kampanya geldi. Son yıllarda Renault markalı otomobillere olan ilgili hızlı bir şekilde artıyor. 2021 yılında en fazla satılan otomobiller arasında kendine yer bulan Renault ilk 5'e girmeyi başarmıştı. Klasmanında en büyük rakipleri arasında yer alan Fiat, Ford ve Volkswagen bu kampanyayı çok kıskanacak!

Otomobil fiyatlarının pandemi dönemi ile birlikte yükselmesi vatandaşların araç sahibi olmasını zorlaştırdı. Bu süreçte ise otomobil markaları Türkiye içerisinde yaptığı kredi kampanyaları ile birlikte sıfır otomobil satışlarını arttırmayı hedefliyor. Özellikle son yılarda satışları epey bir yükselen Renault model otomobillerde bayiden büyük bir kredi kampanyası geldi.

renault-sifir-otomobil-kampanyasi.png

Renault markalı otomobillerde son yıllarda en fazla tutulan modeller arasında şüphesiz Megane ve Clio modelleri geliyor. Özellikle son birkaç yılda en fazla satışı gerçekleştirilen otomobiller arasında yer alan yeni Clio'lara olan ilgi oldukça büyük. Renault son yaptığı kredi kampanyası ile birlikte vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı.

Renault'un kıskandıran otomobil kampanyası Türkiye içerisinde büyük ses getirdi. Buna göre ise vatandaşlar kredi kampanyasının detaylarını merak ediyor.

2022 MODEL CLIO, 75.000 TL KREDİ 12 AY %0,99 FAİZ FIRSATIYLA

clio-ici-2022.jpeg

Renault yaptığı duyuru ile birlikte Renault Finans tarafından kredi kullanılması durumunda sınırlı sayıda yer alan 2022 model 0 km Clio Joy 1.0 Sce 65 bg otomobil perakende alımında geçerli olacağını açıkladı.

Kampanya dahilinde ise Renault Finans tüm vatandaşlara 75 bin TL krediyi 12 ay vadeli ve yüzde 0,99 faiz oranı ile sağlıyor. Sağlanan kampanyada aylık ödeme tutarı ise 6 bin 833 TL olarak hesaplandı. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacaktır.

clio-joy-1-0.png

Renault tarafından gelen kredi kampanyası ile birlikte vatandaşlar kolay bir şekilde yeni Clio Joy modeline sahip olabilecekler. Kampanya sadece 0 km araçlar için geçerli olacak iken kredinin dışarısında kalan tutar için ise ayrı bir ödeme yapılacaktır.

Renault Finans hazırladığı kampanya ile birlikte otomobil satışlarını arttırmayı hedefliyor. Sağlanan düşük faizli kredi kampanyası ise şimdiden tüm dikkatleri üzerine topladı.

Renault 0 Km Clio Joy 1.0 Sce 65 Bg araç donanımları araştırılıyor. 3 silindir hacmine sahip olan yeni Clio Joy'lar 5 ileri vitesli modeli ile vatandaşların karşısına çıkıyor. Yeni Clio Joy modelinin motorlu taşıt vergisi ise yıllık 1576 TL'dir.