Nakit paraya ihtiyacı olanlara ilaç gibi kampanya! 10.000 TL nakit ödeme almak için son fırsat geldi!

Nakit paraya ihtiyacı olanlara ilaç gibi kampanya! 10.000 TL nakit ödeme almak için son fırsat geldi!

Son başvuru tarihi bugün! 10.000 lira ödeme fırsatını kaçırma! ING Bank, bayram kredisiyle düşük faiz oranları ve kolay geri ödeme seçenekleri sunuyor. Hemen başvur ve bayramın tadını çıkarın. İşte detaylar...

Bayramın yaklaşmasıyla beraber artan harcamalar ve nakit ihtiyacı, devlet, bakanlıklar ve özel kuruluşlar tarafından vatandaşlara nakdi destekler sağlanmasını gerektiriyor. Ancak her vatandaşın bu desteklerden yararlanabilmesi mümkün olmayabiliyor.

ING Bank, bayramda artan harcamalara destek olmak için özel bir Bayram Kredisi sunuyor. Bu krediyle birlikte ödemelerin ertelenmesi, vade kolaylıkları ve avantajlı faiz oranları gibi birçok kolaylık sağlanıyor. ING Bank Bayram Kredisi faiz oranı oldukça cazip. Başvuru yapmak için son gün bugün, bu yüzden hemen başvurunuzu yapabilirsiniz.

ING BANK'TAN BAYRAM KREDİSİ FIRSATI

ing

ING Bank Bayram Kredisi başvurusunu yapmak için ING Bank müşterisi olmanız gerekmektedir. Mobil uygulama üzerinden müşteri olmak için adımları takip edebilir veya ING Bank şubelerini ziyaret edebilirsiniz. Müşteri olduktan sonra düşük faizli bayram kredisi başvurunuzu mobil veya internet bankacılığı aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.

ING Bank, müşterilerine en düşük faizli bayram kredisini sunmaktadır. Aylık faiz oranı %1,99 olan bu krediyle 10 bin liraya kadar nakit desteği alabilirsiniz. Bu düşük faizli koşullarla geri ödemelerinizi en uygun şekilde sağlayabilirsiniz.

Ayrıca emeklilere de müjde var! PTT'den alınabilecek nakit desteğiyle birlikte ING Bank'tan düşük faizli bayram kredisi almak isteyen müşteriler, 10 bin lira çekmeleri durumunda 12 ay vade seçeneğiyle %1,99 faiz oranından yararlanabilirler. Aylık ödemeler sadece 974,13 lira olup, toplam geri ödeme tutarı 11.739 liradır. Bu "10 bin lira Bayram Kredisi"nin yıllık maliyet oranı ise %35,60'dır.

Bayram öncesinde ihtiyaçlarınızı karşılamak ve harcamalarınızı kolaylıkla yapmak için ING Bank Bayram Kredisi sizleri bekliyor. Hemen başvurun ve bayramın keyfini çıkarın!

Kaynak:Gürses Gazetesi