Motorinin litresine bir zam daha geldi! Litresi 23 TL’i geçti! 26 Mayıs Perşembe motorin fiyatları

Motorinin litresine bir zam daha geldi! Litresi 23 TL’i geçti! 26 Mayıs Perşembe motorin fiyatları

Motorine bir yeni zam daha! Motorine gelecek zam ile birlikte motorin fiyatları 23 TL'nin üzerine çıkacak! Peki zam ne zaman? Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Akaryakıta bir yeni zam daha geliyor! Son olarak bugün itibariyle LPG'ye 36 kuruş zammın gelmesinin ardından motorine de yeni bir zam geleceği öğrenildi. Son dönemde sık sık akaryakıta zam gelmesi nedeniyle vatandaşlar da güncel fiyatları ve gelecek olan zam haberlerini merak etmeye başladı. Özellikle son zamanlarda gündemin çoğu bölümünü oluşturan zam haberleri ile güncel fiyat listeleri merak konusu haline geldi. Peki motorine ne kadar zam gelecek? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Motorine Zam!

Ekonomide yaşanan dalgalanmalar ve brent petrol fiyatlarından kaynaklı olarak akaryakıtta sık sık fiyat değişikliği yaşanmaktadır. Özellikle bu sene yaşanan değişimler ile birlikte fiyatlar geçen sene oranla oldukça arttı. Bu artışın nasıl ilerleyeceği vatandaşlar tarafından merak edilirken, bir yeni zam haberi daha geldi. Bu zam ile birlikte motorinin son dönemlerin en yüksek seviyesine ulaşılacağı konuşuluyor.

En son LPG'ye gelen zam ile de artış gösteren akaryakıt fiyatlarında, motorine ne kadar zam geleceği oldukça merak edildi. Motorine gelecek olan zammın ise 1 TL 38 kr. olduğu öğrenildi. Güncel motorin fiyatlarına bakıldığında ise gelecek olan bu zam miktarı ile birlikte motorinin fiyatının 23 TL'nin de üzerine çıkacağı öğrenildi. Zammın ise ne zaman geleceği ve ne zaman fiyatlara yansıyacağı hala bilinmiyor.

Vatandaşlar tarafından merak edilen bir diğer konu ise güncel motorin fiyatları oldu. Zam gelmeden önce son zamsız fiyatlardan yararlanabilmek için pek çok vatandaşın şimdiden akaryakıt istasyonlarına gittiği öğrenildi. Zammın fiyatlara yansımasının ardından ise vatandaşların tepki ve düşünceleri şimdiden merak konusu haline geldi.

26 Mayıs Perşembe Motorin Fiyatları

  • İstanbul'da motorinin litre fiyatı (Avrupa Yakası) - 22,08 TL
  • İstanbul'da motorinin litre fiyatı (Anadolu Yakası) - 22,01 TL
  • İzmir'de motorinin litre fiyatı - 22,14 TL
  • Ankara'da motorinin litre fiyatı - 22,19 TL

Şu an güncel olan motorin fiyatları bu şekildeyken, gelecek olan zam ile birlikte İstanbul Avrupa Yakası'nda 23,46 TL, İstanbul Anadolu Yakası'nda 23,39TL, İzmir'de 23,52, Ankara'da ise 23,57 TL olması bekleniyor.