Milyonlarca Emekliyi İlgilendiriyor! O Banka Emeklilere Temmuz Ayının Sonuna Kadar 6500 TL'lik Karşılıksız Ödeme Yapacak!

Milyonlarca Emekliyi İlgilendiriyor! O Banka Emeklilere Temmuz Ayının Sonuna Kadar 6500 TL'lik Karşılıksız Ödeme Yapacak!

Yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik faktörler kapsamında emekli vatandaşlara destek eli uzatan Yapı Kredi Bankası, temmuz ayının sonuna kadar geçerliliği bulunan karşılıksız ödeme hizmetlerini duyurdu. İşte Yapı Kredi Bankası’nın emekli kampanyaları...

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinin devam etmesi sebebi ile günden güne pahalılaşan gündelik hayat şartları, tek maaşlı emeklilerin bütçelerini sıfırladı. Bu durum karşısında sessiz kalamayan Yapı Kredi Bankası, 31 Temmuz tarihine kadar geçerli olan emekli kampanyalarını duyurdu.

Yapı Kredi Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından biri olan ve her dönem olduğu gibi bu dönemde de geliştirmiş olduğu avantajlı kampanyaları sayesinde müşteri sayısını arttırmayı başaran Yapı Kredi Bankası, emekli vatandaşları ilgilendiren yeni kampanyasını duyurdu. Sene başında açıklamış olduğu emekli promosyonu kampanyasını güncellediğini belirten banka, maaş hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşımayı kabul eden tüm yeni müşterilere, şu tutarlarda karşılıksız ödemelerin yapılacağını bildirdi:

  • SGK emekli maaşı 0- 1.499 TL aralığında olan yeni müşterilere: 2.500 TL
  • SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan yeni müşterilere: 3.100 TL
  • SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan yeni müşterilere: 3.750 TL

Yapı Kredi Bankası Otomatik Fatura Ödeme ve Alışveriş Kampanyası 2022

yapi-kredi-bankasi-borc-transferi-kredisi.jpg

Yapı Kredi Bankası, maaş hesabını kendi bünyesine taşıyarak banka müşterisi olan emekli müşterileri için bütçelerini hafifletmeye aracı olacak olan iki yeni kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre maaş hesabını taşıdıktan sonra 2 yeni otomatik fatura ödeme talimatı verenlere 100 TL, ilgili banka kartı aracılığı ile yapılacak olan 500 TL’lik harcamaya da 150 TL iade haklarının tanımlanacağı bilgileri kaydedildi.

Yapı Kredi Bankası Emekli Referans Kampanyası 2022

Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde potansiyel emekli müşterileri için geliştirmiş olduğu kampanyalara ek olarak bir kampanya daha geliştirdiğini açıkladı. Bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile yayınlanmış olan yeni kampanya haberine göre emekli maaşı hesabını banka bünyesine taşımış olan müşterilerin emekli yakınlarına referans olmaları karşılığında 250 TL, toplamda ise 2 bin 500 TL tutarında karşılıksız ödeme yapılacağı bilgisi kaydedildi.