Marketlerin aktüel ürünlerine şok! Artık raflarda yer almayacak! Bim, Şok, A101 şokta.. Gören gözlerine inanamayacak!

Marketlerin aktüel ürünlerine şok! Artık raflarda yer almayacak! Bim, Şok, A101 şokta.. Gören gözlerine inanamayacak!

Türkiye'de birçok zincir marketlerde yeni döneme doğru gidiliyor. Marketlerin aktüel ürünlerine şok! Artık raflarda yer almayacak! Bim, Şok, A101 şokta.. Gören gözlerine inanamayacak!

Türkiye'de birçok zincir marketlerde yeni döneme doğru gidiliyor. Onay gelmesi durumunda birçok ürün zincir marketlerde raflardan kaldırılacak. Gelen düzenleme sonrasında büyük marketlerden tepkiler gelmeye başlayacağa benziyor. Özellikle vatandaşın en uğrak alanları arasında yer alan o marketlerde artık birçok ürünün satışının gerçekleşmemesi gündemde yer alıyor.

Büyük marketlerde satışı gerçekleştirilen aktüel ürünler haftada iki kez zincir marketlere geliyor. Vatandaşların merakla takip ettiği alanlar arasında yer alan aktüel ürünlere büyük şok kapıda.. Ticaret Bakanlığı yapacağı düzenleme ile birlikte küçük esnafı destekleyecek. Küçük esnafın satışlarını azaltan o hamleler sonrasında zincir marketler ne yapacak merak ediliyor. Yönetmelik kabul edilmesi durumunda başta teknolojik ürünler, sigara, beyaz eşya ve elektronik ürün satışları yapılmayabilir. İşte detaylar!

BİM, ŞOK VE A101 MARKETLERDE BÜYÜK TEHLİKE KAPIDA!

bim-sok-a101.jpeg

Türkiye'de en fazla ziyaret edilen zincir marketler arasında yer alan Bim, Şok ve A101 marketlerde büyük tehlike resmen kapıda. Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan düzenleme eğer onaylanırsa Bim, Şok ve A101'de artık birçok ürün satışı gerçekleşmeyecek. Yapılacak bu düzenlemede ise küçük esnafın desteklenmesi planlanıyor.

TİCARET BAKANLIĞI'NDAN YÖNETMELİK HAZIRLIĞI!

Milyonlarca vatandaşın merak ettiği ve haftanın 2-3 günü aktüel ürünleri incelediği Bim, Şok ve A101'i üzecek, derinden etkileyecek gelişme gündeme bomba gibi düştü. Zincir marketlerin satışını yaptığı başta elektronik ürünler olmak üzere, sigara ve beyaz eşya gibi birçok ürün artık raflarda yer almayabilir.

PAZAR GÜNÜ SAAT 11.00'DAN ÖNCE KEPENK AÇILMAYACAK!

Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan yönetmeliğin onaylanması durumunda zincir marketler artık Pazar günleri saat 11:00'dan önce kepenk açamayacak.

BU ÜRÜNLERİN RAFTAN KALDIRILMASINA KESİN GÖZLE BAKILIYOR!

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Ticaret Bakanlığı'nın taslak düzenlemesinde online ortamda satış ve 1500 metrekare üzerinde ki mağazalar haricinde ciddi önlemler geliyor. Yapılacak düzenlemede küçük esnafların desteklenmesi bekleniyor.

Gelen gelişmeler sonrasında zincir marketlerde tütün mamulü, beyaz eşya, elektronik cihazlar ve cep telefonu gibi satışlar artık yapılamayacak.

Küçük esnafın desteklenmesi dahilinde aktüel ürünler kataloglarında artık birçok teknolojik ürünü vatandaş göremeyeceğe benziyor. Ticaret Bakanlığı'nın taslak düzenlemesinin onaylanması durumunda ise tüm kararlar netleşecek.