LPG'ye 36 kuruş zam geliyor! Güncel akaryakıt fiyatları

LPG'ye 36 kuruş zam geliyor! Güncel akaryakıt fiyatları

Otogaza 36 kuruş zam beklendiği açıkladı. Bu açıklamanın ardından pek çok vatandaş güncel akaryakıt fiyatlarını merak etmeye başladı. Peki akaryakıt fiyatları nasıl? Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Akaryakıta bir yeni zam haberi bu defa otogazdan geldi. Geçtiğimiz günlerde motorin ve benzine gelen art arda zamların ardından otogaza zam gelip gelmeyeceği merak konusu olmuştu. Bu defa zam otogaza geldi. Gelen zammın ardından vatandaşlar güncel akaryakıt fiyatlarını da merak etmeye başladı. Peki otogaza ne kadar zam geldi? Güncel akaryakıt fiyatları nasıl? İşte detaylar...

Otogaza 36 Kuruş Zam!

Brent petrol fiyatları ve ekonomideki dalgalanmalar sebebiyle bu sene art arda akaryakıta zam uygulandı. Uygulanan zamların ardından vatandaşların pek çoğu güncel akaryakıt fiyatlarını merak etmeye başladı. Daha öncesinde benzin ve motorine gelen zamların yanı sıra bu defa otogaza zam yapıldı. Vatandaşlar tarafından uzun süredir beklenen bu zam haberi bir süredir konuşuluyordu. Yapılan açıklama ile birlikte otogaza 36 kuruş zam geleceği belirtildi. Açıklamanın ardından vatandaşlar zammın ne zamandan itibaren etkili olacağını ve güncel akaryakıt fiyatlarını merak etti.

Zam Ne Zaman Geçerli Olacak?

Otogaza yapılacak olan zammın henüz ne zaman geçerli olacağı bilinmiyor. Konu ile ilgili yetkililerden henüz tam bir açıklama gelmezken, vatandaşların konu ile ilgili düşünceleri de oldukça merak ediliyor. Gelen zam haberinin ardından bir diğer merak edilen konu ise güncel akaryakıt fiyatları oldu. İşte güncel akaryakıt fiyatı ve beklenen LPG zammının ardından akaryakıt fiyatları...

25 Mayıs Güncel Akaryakıt Fiyatları

  • Motorinin litre fiyatı - 22,08 TL
  • Benzinin litre fiyatı - 22,86 TL
  • LPG litre fiyatı - 11,25 TL

Zam haberinin ardından gelmesi beklenen 36 kuruş otogaz zammından sonra ise güncel akaryakıt fiyatının şu şekilde değişmesi bekleniyor.

  • Motorinin litre fiyatı - 22,08 TL
  • Benzinin litre fiyatı - 22,86 TL
  • LPG litre fiyatı - 11,61 TL