Kuveyt Türk Bankası Açıkladı: TC Kimlik Numarası ile Bankaya Başvuran Her Emekliye, Karşılıksız 2 Bin TL Ödenecek!

Kuveyt Türk Bankası Açıkladı: TC Kimlik Numarası ile Bankaya Başvuran Her Emekliye, Karşılıksız 2 Bin TL Ödenecek!

Kuveyt Türk Bankası emekli promosyonu kampanyasını kamuoyuna duyurdu. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm vatandaşlara, 2 bin TL’ye kadar ek ödeme yapılacağını bildirdi. İşte bankanın emekli promosyonu kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Türkiye’nin gelişimini sürdüren önemli bankalarından birisi olan Kuveyt Türk, yeni dönemde emekli maaşını banka bünyesinden alacak olan müşterilerine, maaşlarına ek olarak 2 bin TL tutarında promosyon ödemesi yapacağını bildirdi.

Kuveyt Türk Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

Kuveyt Türk Bankası, yeni dönemde kendi müşteri olacak olan emekli müşterilerine, bir “hoş geldin” deme niteliğini taşıyan emekli promosyonu kampanyasının ayrıntılarını paylaştı. Banka hem mevcut müşterilerinin emekli maaşı hesaplarını kendi bünyesine taşımaları durumunda hem de diğer yeni müşterilerinin emekli maaşı hesabı taşıma talimatı vermeleri durumunda ödeyeceği promosyon tutarlarını şu şekilde açıkladı:

  • 0- 1.499 TL aralığında emekli maaşı alan vatandaşlara ödenecek olan tutar: 1.750 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alan vatandaşlara ödenecek olan tutar: 1.875 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alan vatandaşlara ödenecek olan tutar: 2.000 TL

Kuveyt Türk Bankası Emekli Promosyonu Kampanyasına Kimler Başvuru Yapabilir?

2022/04/04/kuveyt-turk.jpeg

Kuveyt Türk Bankası yeni dönemde güncel tutarları ile duyurmuş olduğu emekli promosyonu kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre yeni dönemde geliştirmiş olduğu 2 bin TL limitli emekli promosyonu kampanyasına, emekli maaşı hesabını banka bünyesine taşıyan ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren tüm müşterilerinin başvurabileceklerini açıkladı.

Kuveyt Türk Bankası Emekli Promosyonu Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Kuveyt Türk Bankası tarafından geliştirilmiş olan emekli promosyonu kampanyasından yararlanmak için ek bir başvuru yapılmasına ihtiyaç duyulmamaktadır. Emekli maaşı hesabını banka bünyesine taşıyan ve ilgili kalma sözünü veren tüm vatandaşlar, promosyon ödemelerinden yararlanabilmektedir.

Hali hazırda Kuveyt Türk Bankası’nın müşterisi olan vatandaşlar hesaplarını taşımaları durumunda 3 gün içerisinde promosyon ödemelerini alabiliyorlarken, bankanın müşterisi olmadan maaş hesabını taşıyan vatandaşlar, ilk maaşlarının yatmasını takiben promosyon ödemesi alabilmektelerdir.