Kurbanlık fiyatları araba fiyatları ile yarışıyor! Fiyatları görenler küçük dilini yutuyor! Kurbanlık fiyatları ne kadar oldu?

Kurbanlık fiyatları araba fiyatları ile yarışıyor! Fiyatları görenler küçük dilini yutuyor! Kurbanlık fiyatları ne kadar oldu?

Türkiye'de artan enflasyon ve maliyetler sebebiyle bu sene kurbanlık fiyatlarında ciddi artış bekleniyor. Kurbanlık fiyatları araba fiyatları ile yarışıyor! Vatandaşın gözü kulağı kurbanlık fiyatlarında! Ne kadar oldu?

Türkiye'de artan enflasyon ve maliyetler sebebiyle bu sene kurbanlık fiyatlarında ciddi artış bekleniyor. Birkaç ay önce sektör temsilcilerinden elde edilen bilgiler doğrultusunda kurbanlık fiyatlarının minimum 40 - 50 bin TL olması beklenildiği açıklanmıştı. Temmuz ayına kısa bir süre kala ise kurbanlık fiyatlarına tekrar zam gelecek mi merak ediliyor. Vatandaşın bayrama az bir süre kala kurbanlıklarını erkenden almak istedikleri öğrenildi.

Her geçen gün artan maliyetler ve alım gücünün azalması ile birlikte vatandaşlar kurbanlık fiyatlarının daha da artmadan erkenden almak istiyor. Şimdilerde ise kurbanlık fiyatları araba fiyatları ile bir yarış halinde devam ederken vatandaşlar tepkilerini ise sosyal medyada dile getiriyorlar. Sosyal medya ortamında "kurbanlık fiyatları araba fiyatları ile yarışıyor" sözleri ise gündeme manşet oldu! İşte detaylar..

KURBANLIK FİYATLARI BU SENE NE KADAR OLDU 2022

kurbanlik-fiyatlari.jpeg

Türkiye'de Kurban Bayramı'nın gelmesine bir buçuk aydan az bir süre kala fiyatlar şimdiden araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar alım gücünün düşmesi ve enflasyonun artması ile birlikte kurbanlık fiyatlarını araştırarak kendi hesaplamalarını yapmaya başladı. Buna göre ise bu sene kurbanlık fiyatlarında ki artış ne kadar oldu? Hayvan cinsine göre kurban fiyatları ne kadar?

NİSAN'DA 70 BİNKEN ŞİMDİ FİYATLAR 90 BİN'E DAYANDI

Nisan ayında kurbanlık fiyatları 70 bin TL olarak açıklanırken güncel fiyatları ise şimdiden 90 bine dayandı. Vatandaş kara kara bu sene nasıl kurbanlık alacağını düşünmeye başlarken diğer fiyatlar da araştırılıyor.

Düve fiyatlarının bu sene ortalama 10 ila 25 bin TL arasında olması bekleniyor. Bunun yanı sıra koyun, keçi ve koç gibi küçükbaş hayvanların da minimum 5 bin TL'den satışta yer alması beklenen haberler arasında yer edindi.

TEMMUZ'DA 100 BİNİ GEÇECEK Mİ?

Kurbanlık fiyatları her geçen gün zamlanmaya devam ederken şimdilerde ise vatandaşın soruları arasında "Bayrama kadar 100 bin TL'e ulaşır mı?" oldu. Vatandaş endişeli bir şekilde bayram haftasını beklerken Türkiye'de ise neler olacak merak ediliyor. Gelecek haberler doğrultusunda ise kurbanlık fiyatlarına dair son gelişmeler tekrardan Gürses Gazetesi adresinde yer alacak.