Kendi Evinin Sahibi Olmanın Hayalini Kuran Dar Gelirli Vatandaşlara, TOKİ Başkanından Ağustos Çağrısı!

Kendi Evinin Sahibi Olmanın Hayalini Kuran Dar Gelirli Vatandaşlara, TOKİ Başkanından Ağustos Çağrısı!

Artan konut fiyatları karşısında ev sahibi olma hayallerini ertelemek zorunda kalan dar gelirli vatandaşlara, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan müjdeli haber geldi. İşte Başkan Bulut’un yeni açıklamalarına ilişkin ayrıntılar…

2021 yılının son çeyreğinde ekonomi piyasalarında gözlenen ani yükselişler, emlak sektörünü de direkt olarak etkiledi. Döviz kurlarının ve altın fiyatlarının doğrudan etkilediği hammadde fiyatları hem sıfır hem de ikinci el konutların fahiş fiyatlardan satışa sunulmasına sebep oldu. Bu kapsamda kendi evlerinin sahibi olmanın hayalini kuran dar gelirli vatandaşlar, planlarını ertelemek durumunda kaldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın düşük faizli konut kredisi kampanyalarına ilişkin verdiği müjdeli haberlerden sonra TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan da emlak sektörüne ilişkin olumlu açıklamalar geldi. Türkiye’nin dört bir yanına sosyal konut projeleri inşa eden TOKİ’nin yeni bir konut projesi hazırlığında olduğunu belirten Başkan Ömer Bulut, yeni kampanyaya ve TOKİ’nin diğer hizmetlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

TOKİ’den 100 Bin Konutluk Proje Müjdesi!

Ülke sınırları içerisinde yaşayan vatandaşların uygun fiyatlar karşılığında kendi evlerinin sahibi olmalarına imkân tanıyan kamu kurumlarından olan TOKİ, yeni dönemde de hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda hem sosyal konut projeleri hem de projelere ilişkin geliştirmiş olduğu avantajlı nakit kampanyaları sayesinde milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip edilen TOKİ’nin, yeni bir proje hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir programa katılan ve program kapsamında önemli açıklamalarda bulunan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, yeni bir kampanyanın başlatılacağını müjdeledi. Başkan Ömer Bulut, ağustos ayı içerisinde en az 100 bin konuttan oluşan bir proje için start verileceğini bildirdi

Onlarca Şehirde Konut Yenilemesi Yapıldı!

2019/07/22/mzmxmdg0ot-toki-balikesir-karesi-2019-projesi-26-soruda-tum-detaylariyla.jpg

TOKİ’nin hizmetlerine ilişkin açıklamalarda bulunmaya devam eden Bulut, yangın, sel, deprem gibi olaylardan ötürü tahrip edilmiş olan konutlara yönelik yenileme çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Giresun, Sinop, Elazığ, Muğla, İzmir, Malatya, Antalya, Bartın ve daha pek çok ilde çalışmaların yapıldığını belirten Bulut, bu kapsamda 1.900 işyeri ve 2.200 ahırın yenilendiğini bildirdi.

Afetzedelere Müjde!

Açıklamalarında afetzedeleri sevindiren bilgiler de paylaşan Bulut, yenilenen konutların yıl sonuna kadar teslim edileceğini belirtti.