Kamuya kadrolu 100 işçi ve 600 şoför alımı yapılacak! Başvurulara kısa bir süre kaldı, en az ilköğretim mezunluğu yetiyor!

Kamuya kadrolu 100 işçi ve 600 şoför alımı yapılacak! Başvurulara kısa bir süre kaldı, en az ilköğretim mezunluğu yetiyor!

Bugün gündeme düşen haberlere göre kamuya kadrolu 700 işçi alınacak. Bu kişilerin 600'ü şoför olarak alınırken 100'ü ise işçi olarak alım gerçekleştirilecek. Başvurulara kısa bir süre kaldı, şartlar belli oldu.. İşte detaylar..

Bugün gündeme düşen haberlere göre kamuya kadrolu 700 işçi alınacak. Bu kişilerin 600'ü şoför olarak alınırken 100'ü ise işçi olarak alım gerçekleştirilecek. İş arayan vatandaşlar kamu personel iş ilanları her gün araştırmaya devam ediyor. Buna göre ise gündeme düşen yeni personel alımı ilanı açıklandı.

İŞKUR tarafından paylaşılan son dakika işçi alım duyurusuna göre detaylar İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geldi. İşkur'a gelen evraklarda 700 kamu işçi alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Vatandaşların başvurabileceği bu iş için başvurular sadece 8 ve 9 Haziran tarihleri arasında alınacak. 2 gün içerisinde milyonlarca başvurunun geleceği İşkur'da ise KPSS şartının aranmadığı iletildi. Buna göre ise personel alımında gelen detaylar ise şu şekilde..

"Kamuda görevli olarak çalışmak isteyenler için bugün önemli bir ilan yayımlandı. Buna göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi olan İstanbul Asfalt Fabrikaları kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere 700 daimi personel alımı yapılacak. Detaylar aktarıldı"

700 DAİMİ İŞÇİ PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Gündeme düşen haberlere göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketleri personel alımlarını hızlandırdı. Gelen son ilan ile birlikte personel alımları devam ederken, İBB bünyesinde bulunan İstanbul Asfalt fabrikaları için de İŞKUR tarafından 2 meslek için toplamda 700 personel istihdam edeceğini açıkladı.

Vatandaşlara daimi iş için fırsat veren İBB aradığı şartlarda KPSS puanını kaldırdı.

İBB PERSONEL BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yayımlanan son ilan sonrasında işe başvuru gerçekleştirmek isteyen adaylar başvuru işlemlerini 8 ve 9 Haziran 2022 tarihleri arasında İstanbul Kariyer web sayfası üzerinden çevrimiçi bir şekilde yapabileceklerdir.

İBB PERSONEL ALIMI YAPILACAK MESLEK VE KADRO SAYISI AÇIKLANDI

  • Hizmet İşçisi – 100 Kişi
  • Otobüs Şoförü – 600 Kişi

İŞKUR DAİMİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

  • KPSS şartı aranmıyor en az ilk öğretim mezunu olmak yeterli
  • İş sürecinde esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek
  • İşini yaparken herhangi bir sağlık engeli, problemi olmamak
  • Şimdiye kadar askerlik işlemlerini tamamlamış olmak
  • Şoförlük yapabilmek adına gerekli ehliyete sahip olmak

Personel alımında 5 şart aranırken bu şartları tamamlayan vatandaşlar ise başvurularını gerçekleştirebilecek.