İslam Memiş söylemişti, gerçek oldu! Gram altın 1010 TL'ye ulaştı! Yatırımcıları tekrar uyardı: "Bundan sonra alımınıza dikkat"

İslam Memiş söylemişti, gerçek oldu! Gram altın 1010 TL'ye ulaştı! Yatırımcıları tekrar uyardı: "Bundan sonra alımınıza dikkat"

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş bugün döviz piyasasında yaşanılan hareketlenmeler sonrasında ise tekrar haklı çıktı. İslam Memiş söylemişti, gerçek oldu! Gram altın 1010 TL'ye ulaştı! Yatırımcıları tekrar uyardı: "Bundan sonra alımınıza dikkat

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş bugün döviz piyasasında yaşanılan hareketlenmeler sonrasında ise tekrar haklı çıktı. Daha öncesinde Nisan ayına kadar gram altında alım fırsatı yakalanabileceğini söyleyen İslam Memiş yeni aydan itibaren artık alım için çok geç olabilir açıklamalarında bulunmuştu. Bugün (8 Haziran 2022 Çarşamba) günü itibariyle döviz piyasayı sallamaya devam ediyor.

Dolar, euro, sterlin ve gram altında yukarı yönlü yükselişler yaşanmaya başlandı. Vatandaşlar merakla takip ettiği döviz piyasasındaki gelişmeleri İslam Memiş'ten takip etmeye devam ediyor. Peki bugün gram altın, dolar, euro ve sterlin fiyatları nasıl şekillendi? İşte döviz karşısında TL'nin değerleri ve daha fazlası Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

DÖVİZLERİN YÜKSELMESİ SONRASI İSLAM MEMİŞ AÇIKLAMALARI

$16,80 Gram altın 980 Gümüş 12,00 Haziran-Temmuz politikamız bu yöndeydi. Yıllık beklentim de bir değişiklik yok. Bundan sonra alım yönündeki kararlarınızı iyi verin. Korku ve panik zarar ettirir!

  • - Bankadan kredi kullanarak yatırım yapan
  • - Emanet para ile alım satan yapan
  • - Kaldıraçlı işlem ile parasını batıran
  • - Birikimleri üzerinden hayal kuran
  • - Bugüne kadar uyarıları dikkate almayanların durumu, bugün enflasyon kadar acı.

Ya gördüğüne inanacaksın ya da duyduğuna. Ama bir şeye inanacaksın. Bugün inananlar ve inanmayanlar arasındaki fark ortada. Yol arkadaşlarıma selam olsun. Sizi Ekim’e hazırlayacağım!

8 HAZİRAN 2022 DOLAR FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Dün 16,70 seviyelerini zorlayan dolar bugün piyasada çok hızlı bir yükseliş yaşadı. Piyasaların açılmasının ardından 1 saatlik süreçte 17 TL'yi aştı.

1 Amerikan doları 10:24 itibariyle 17,08 TL

8 HAZİRAN 2022 EURO FİYATLARI NE KADAR OLDU?

7 Haziran tarihinde günü 18 TL'yi aşarak devam ederen Euro bugün yükselişlerle birlikte 10:24 itibariyle

1 euro 18,26 TL'den işlem görüyor.

8 HAZİRAN 2022 STERLİN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

1 İngiliz sterlini bugün 21,46 TL'ye yükseldi. Şu an TL karşısında en fazla değer kazanan para birimleri arasında ki yerini aldı.

8 HAZİRAN 2022 GRAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Haftalardır 1000 barajını sorgulayan altın bugün yükselen döviz fiyatları ile birlikte adeta patlama yaşadı. Buna göre ise 1 gram altın an itibariyle artık 1010 TL oldu.