İslam Memiş defalarca uyarmıştı! Altın ve dolarda kıyamet koptu: Devam edecek diyerek duyurdu

İslam Memiş defalarca uyarmıştı! Altın ve dolarda kıyamet koptu: Devam edecek diyerek duyurdu

Paris Saint-Germain'in "ultras" taraftar grubu, Lionel Messi ve Neymar'a dair yaşanan krizin ardından aldığı kararla tavrını ortaya koydu.

İslam Memiş, altın ve para piyasaları konusunda uzmanlığı ile tanınmış bir isimdir. Özellikle gram altın fiyatlarındaki değişimleri doğru tahminleriyle öngörebilmesi, onu yatırımcılar tarafından takdir edilen bir kişi haline getirmiştir. Son dönemde, sadece altın değil, diğer yatırım araçları hakkında da yorumlar yaparak piyasalarda dikkat çekmeye başlamıştır.

Son tahmini ise oldukça dikkat çekiciydi. Muharrem İnce'nin "Çekiliyorum" açıklamasından sonra Borsa İstanbul çılgınlar gibi yükselince, İslam Memiş'in daha önceki uyarılarına dikkat etmeyenlerin kaybettiği ortaya çıktı. İslam Memiş, bu artışın ardından peş peşe tweet'ler atarak yatırımcılara yeni tavsiyelerde bulundu.

İŞTE MEMİŞ'İN ÇARPICI YORUMLARI

islam memiş

Borsa İstanbul, Muharrem İnce'nin "Çekiliyorum" açıklamasıyla birlikte yükselmeye başladı ve İslam Memiş'in önceden belirttiği tahminleri doğru çıkmış oldu. İslam Memiş, sonrasında yaptığı tweet'lerde yeni yorumlarda bulundu ve oldukça çarpıcı ifadeler kullandı.

Memiş, "Zamanında alan kazandı, güzel. Ancak ilk kez alacaklar hesaplarını iyi yapmalı. Benim sıralamam borsa, euro, sterlin, TL. Yarışmacı arkadaşlara başarılar" dedi. Borsa İstanbul'da yüzde 5'lik bir artış oldu ve Memiş, "Borsayı tercih eden kazandı" diye ekledi.

İki haftadır borsa konusunda ısrarla uyarılarda bulunan İslam Memiş, bankadan dolar, altın veya gümüş alanları borsaya dönme konusunda teşvik etti. "Biçtiğinden memnun olmayan, dönüp ektiğine bakacak" diyen Memiş, bu süreçte gram altının 1475 liraya, gram gümüşün 18.62 liraya, doların 21.74 liraya, euro'nun ise 23.72 liraya yükseldiğini hatırlattı.

Memiş, "İki haftadır onlarca kez uyardım. Herkes kendi tercihini yaptı. Çok üzülen olacak. Onlar için artık yapılacak bir şey yok. Artık sessiz moda geçme vakti. Selametle" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak:Gürses Gazetesi