İŞKUR, Temmuz Ayında En Az Ortaokul Mezunu 510 Büro Personelinin Alınacağını Duyurdu!

İŞKUR, Temmuz Ayında En Az Ortaokul Mezunu 510 Büro Personelinin Alınacağını Duyurdu!

Geliştirdiği istihdam projeleri ve diğer hizmetleri ile ülke içi işsizlik oranının düşürülmesinde aktif olarak rol alan Türkiye İş Kurumu, Türkiye geneli için büro personeli alımlarının yapılacağını duyurdu. İşte Türkiye İş Kurumu’nun yeni ilanları...

Kendi bünyesinde geliştirdiği projeleri, sunduğu ödeme programları ve diğer kategorik hizmetleri sayesinde vatandaşlar tarafından yakından takip edilen Türkiye İş Kurumu, ülke genelinde yüzlerce adayın büro personeli pozisyonunda istihdam edileceğini duyurdu.

Türkiye İş Kurumu Büro Personeli İlanları 2022

Türkiye İş Kurumu, ülke genelinde büro personeli alımlarının yapılacağını duyurdu. Kurumun resmi internet sitesi aracılığı ile yayınlanmış olan alım ilanları kapsamında toplamda 510 kişinin ilgili pozisyonda istihdam edileceği bilgisi kaydedildi.

Türkiye İş Kurumu Büro Personeli İlanları Başvuru Şartları

2020/02/02/iskur-araciligi-ile-13-kamu-kurumuna-07-ekim-2019-a-kadar-kpss-sartsiz-memur-alimi-yapilacak-0f15fc76df.jpg

Türkiye İş Kurumu tarafından duyurulmuş olan toplamda 510 kişilik büro personeli alımı ilanları aracılığı ile istihdam edilmek isteyen adaylar, ilan başvuru şartlarını araştırmaya başladılar. Bu kapsamda her ilanda sağlanması gereken bazı özel şartlar bulunmak ile birlikte, genel olarak büro personeli pozisyonunda istihdam edilebilmek için sağlanması gereken başvuru kriterleri şu şekilde belirlendi:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • En az ortaokul mezunu olmak
  • 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Meslek için yapılan görev tanımını sekteye uğratabilecek devamlı bir rahatsızlığa sahip olmamak
  • Affa uğramış dahi olsa yüz kızartıcı bir suçtan ötürü hüküm giymemiş olmak
  • Başvuru yapılacak olan ilan içinde yer alan özel şartları sağlıyor olmak
  • İletişim becerileri kuvvetli olmak
  • MS Office programlarına hâkim olmak

Türkiye İş Kurumu Büro Personeli İlanları Başvuru Detayları

Türkiye İş Kurumu tarafından duyurulmuş olan toplamda 510 kişilik büro personeli alımı ilanlarından biri aracılığı ile istihdam edilmek isteyen vatandaşlar, ilgili ilanlara nasıl başvuru yapılacağını araştırmaya başladılar. Bu kapsamda yeni bir duyuru yayınlayan Türkiye İş Kurumu, sisteme kaydı bulunan her vatandaşın T.C. kimlik numarası ve şifresi ile kurumun internet sitesine giriş yapmalarını ve açılan ekranda yer alan “ara” kısmından “büro personeli” ifadesini sorgulatarak görüntülenen ilanlara online olarak başvuru yapabileceğini bildirdi.