İş Bankası'nda hesabınız varsa dikkat! Bunu yapanların hesabına 400 TL bakiye yüklenecek

İş Bankası'nda hesabınız varsa dikkat! Bunu yapanların hesabına 400 TL bakiye yüklenecek

İş Bankası müşterilerine sevindirici bir haber geldi. İş Bankası hesabı olan kişilere 400 TL tutarında ödeme yapılacak. Bu ödemeyle birlikte alışverişlerde daha fazla harcama yapma fırsatı doğacak. İşte tüm ayrıntılar...

İş Bankası, sunduğu avantajlı fırsatlarla öne çıkan bir banka konumunda bulunuyor. Banka, geniş kredi ve kredi kartı seçenekleri ile müşterilerine birçok avantaj sağlamaktadır. En cazip kredi kartlarından biri olan Maximum Kart, alışverişlerde puan kazanma imkanı sunmakta.

İş Bankası'nın puan sistemi, alışverişlerde daha fazla harcama yapma ve ciddi tasarruflar elde etme imkanı sunmaktadır. Banka, Maximum Kart'a özel bir kampanyayı duyurmuştur. Bu kampanya kapsamında market alışverişlerinde 400 TL'ye kadar MaxiPuan kazanma fırsatı sunulmaktadır. Bu sayede alışverişlerde önemli ölçüde tasarruf sağlanabilecektir.

İş Bankası tarafından duyurulan kampanyaya göre, market alışverişlerinde MaxiPuan kazanmak için ilk olarak tek seferde en az 500 TL tutarında alışveriş yapılması gerekmektedir. Ardından farklı günlerde 500 TL ve üzeri bir peşin alışveriş daha yapılması gerekmektedir. Bu şekilde peşin alışverişler için 40 TL değerinde puan kazanılmaktadır. Elde edilen puanlar MaxiMil olarak da kullanılabilmektedir. Toplamda 400 TL MaxiPuan kazanmak mümkün olacaktır.

400 TÜRK LİRASI MAXİPUAN İÇİN NASIL BAŞVURU YAPILIR?

para

MaxiPuan için başvuru nasıl yapılacağı birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Başvuru için, Maximum Mobil veya İşCep uygulaması üzerinden market kampanyasına katılım sağlanması gerekmektedir. Kampanyaya katılmak için 3-31 Temmuz tarihleri arasında alışveriş yapılması şartı bulunmaktadır. Ayrıca anlaşmalı marketlerden tek seferde yapılacak alışverişin en az 500 TL tutarında olması gerekmektedir. Farklı bir günde ise tekrar 500 TL üzeri peşin alışveriş yapılması gerekmektedir. Her alışverişte 40 TL değerinde puan kazanılmaktadır. Puanlar Maximil olarak da kullanılabilmektedir.

Toplamda 400 TL değerinde MaxiPuan kazanma fırsatı sunan bu kampanya, alışverişlerde ayrıcalık sağlamaktadır. Bu sayede daha tasarruflu bir şekilde alışveriş yapılması mümkün olmaktadır. MaxiPuan kullanmak isteyenlerin alışverişlerinin tek seferde 500 TL'yi geçmesi gerekmektedir. İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia kart sahipleri kampanyaya katılabilmektedir.