İNG Bank masrafsız, sigortasız ve faizsiz ihtiyaç kredisi Mayıs 2022 kampanyası

İNG Bank masrafsız, sigortasız ve faizsiz ihtiyaç kredisi Mayıs 2022 kampanyası

Kamu bankaları ve özel bankalar vatandaşa destek olmaya devam ediyor. Son olarak ING BanK masrafsız, sigortasız ve faizsiz mayıs 2022 ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu.

ING Bank tarafından duyurulan ve özel müşterileri kapsayan faizsiz ihtiyaç kredileri merak edilmeye devam ediyor. ING Bank’ın bu yeni faizsiz kredi kampanyasında aynı zamanda sigorta ve dosya masrafı ücretinin olmadığı bilgisi kredi kampanyasının araştırılmasına neden oluyor.

ING Bank tarafından özel müşteriler için 5.000 TL faizsiz kredi kampanyasının tüm bilgileri bankanın resmi intenet sitesi üzerinden duyuruldu.

ING Bank faizsiz, sigortasız, masrafsız ihtiyaç kredisi kampanyası

Banka tarafından duyurulan bilgiler arasında ihtiyaç kredisine tüm vatandaşların başvurabileceği belirtildi. Belirtilenler arasında "Kampanya, Harcama Koşulsuz Turuncu Ekstra Dönemi'nden faydalanan sağlık çalışanları, öğretmenler, emekli öğretmenler, akademisyenler ve ING Kredi noktalarından kredi kullanan müşterilerimize özeldir." İbaresi dikkat çekti.

Faizsiz kredi özellikleri

  • Banka tarafından faizsiz, sigortasız ve masrafsız 5.000 TL kredi detayları paylaşıldı.
  • ING Bank faizsiz kredi üst limitini 3.000 TL olarak açıkladı.
  • Geri ödemeler için belirlenen ödemeler 12 ay vade ile yapılırken kredi için faiz uygulanmayacak.
  • Dosya masrafı ve sigorta ücretleri de bu kredi türü için geçersiz olacak.

Başvuru işlemleri

Başvuruların nasıl yapılacağının da detaylı bilgisini paylaşan ING Bank başvurular için şubeleri, resmi intenet sitesini ve ING Mobil uygulamasından yapabileceklerini belirttiler.

İNG Bank masrafsız, sigortasız ve faizsiz ihtiyaç kredisi Mayıs 2020 kampanyası