İndirim geleceği söyleniyordu, akaryakıta yeni zam geldi! 15 Mayıs 2022 Akaryakıt Fiyatları Ne Kadar Oldu?

İndirim geleceği söyleniyordu, akaryakıta yeni zam geldi! 15 Mayıs 2022 Akaryakıt Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Son günlerde akaryakıtta ÖTV ve KDV'nin kaldırılmasına ilişkin gelişmeler gündemde ki yerini korurken akaryakıta yeni zam geldi. İndirim geleceği söyleniyordu, akaryakıta yeni zam geldi! 15 Mayıs 2022 Akaryakıt Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Son günlerde akaryakıtta ÖTV ve KDV'nin kaldırılmasına ilişkin gelişmeler gündemde ki yerini korurken akaryakıta yeni zam geldi. Türkiye'de enflasyonun artması ile birlikte vatandaşların merakla takip ettiği gelişmeler arasında yer alan akaryakıt fiyatlarına bir yeni zam daha geldi. Son dakika gündeme düşen gelişmeler sonrasında elde edilen bilgiler doğrultusunda benzin ve otogaza zam gelecek. İşte detaylar ve daha fazlası Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor!

AKARYAKITA YENİ ZAM GELECEĞİ SÖYLENİYOR!

Son dakika gündeme bomba gibi düşen gelişmelere göre benzin ve otogazın litresine zam gelecek. Gündeme düşen gelişmelere göre ise benzine 1,68 TL ve otogaza ise 0,40 TL zam gelecek.

Detaylar geliyor...

14.05.2022 tarihli akaryakıt fiyatları güne bu şekilde başladı..

  • Kurşunsuz 95 (Excellium95) TL/lt: 21,14 TL
  • Gazyağı TL/lt: 23,02 TL
  • Motorin TL/lt: 22,03 TL
  • Motorin (Excellium) TL/lt: 22,08 TL
  • Kalorifer Yakıtı TL/Kg: 16,70 TL
  • Fuel Oil TL/Kg: 13,47 TL

15 Mayıs tarihi itibari ile benzine ve otogaza zam geleceği gündeme düştü.. İşte zam sonrası yeni fiyatlar..

  • Benzin fiyatları 22,87 TL
  • Otogaz fiyatları 11,20 TL

BRENT PETROL YÜKSELİŞE GEÇTİ!

Dünyada yaşanan gelişmeler doğrultusunda Brent Petrol bugün 14:04'de elde edilen son verilere göre %3,82 oranında değerlendi. 110 dolar altına düşen brent petrol tekrar yükselmesi ile birlikte bir varil fiyatı 111,55 dolara yükseldi.

Doğalgaz %2,32 oranında düşüş yaşanırken otogaza ise 40 kuruşluk gelen zam sonrasında ise fiyatlar tekrar 11 TL'nin üstüne çıktı.

Dünyada yaşanan gelişmeler sonrasında sürekli değişkenlik gösteren brent petrol, Türkiye'de dövizlerin artması ile birlikte TL cinsinden etkilemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde indirim gelirken yaşanan gelişmeler doğrultusunda ise akaryakıtta en az 6 TL indirim geleceği konuşulmuştu. Meclis'e akaryakıtta ki ÖTV ve KDV kaldırılsın önergesi verileceği konuşulurken akaryakıta gelen zam haberi ise vatandaşı oldukça etkiledi. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise akaryakıt fiyatlarının Temmuz ayına kadar 30 TL'i bulması beklenen gelişmeler arasında yer alıyor.

Şimdilik benzin ve motorin tekrar aynı seviyelere yükselirken otogaz litresi ise 11 TL bandında ilerlemeye devam ediyor.