Gram altının 2024 dip fiyatını açıkladı! İslam Memiş duyurdu, bu fiyatı düşmeyecek!

Gram altının 2024 dip fiyatını açıkladı! İslam Memiş duyurdu, bu fiyatı düşmeyecek!

Gram altın için 2024 şifreleri belli olmaya başladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altında 2024’ün dip fiyatını açıkladı.

Altın yatırımı olanlar çok daha umutlu bir şekilde yatırımlarını yönlendirmeye başladılar. Fiyatlardaki yükselişler altın yatırımcısına moral olurken gelen uzman görüşleri de heyecan yaratıyor.

Altın yatırımı yapmanın en kazançlı yatırım olacağı konusunda hemfikir olan uzmanlar 2024 yılına dair beklentilerini de açıkladılar. Bu uzmanların başında da Türkiye’de altın denildiğinde akla gelen ilk isim olan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yer alıyor.

GRAM ALTIN BEKLENTİLERİ!

2024 yılına dair gram altın için beklentilerini açıklayan İslam Memiş, “2023 yılının başında bizleri dinleyerek gram altın yatırımı yapan değerli dostlarımız bu yılı yaklaşık yüzde 70 oranında kazanç ile kapattılar.

Bu kazancı ne dolarda, ne euroda ne de borsada kazanmak mümkün olmadı. Şimdi 2024 yılına hazırlık yapıyoruz ve yine altın piyasasında yüksek kazanç işaretleri alıyoruz. Tüm paranızı altına yatırım demiyorum ama yatırım sepetinizde altın kesinlikle olmalıdır.” dedi.

REKORLARIN YILI OLACAK!

Gram altının rekorlar ile gündem olacağını iddia eden İslam Memiş, “Ons altında ve dolar kurunda yükselişler takip etmeye devam ediyoruz. Dolayısıyla gram altın çift yönlü destek sağlıyor ve fiyatını yükseltiyor. 2024 yılı için görüntü çok pozitif diyebilirim.

Kişisel kanaatime göre 2024 yılında sürekli olarak gram altın rekor kırdı sözünü duyacağız. Bu yıl kuyumcu fiyatı dediğimiz fiziki tarafta gram altın yılı 2.000 TL seviyesinde kapatacak gibi görünüyor.

Herkesin bu fiyata özellikle dikkat etmesini öneriyorum. 2024 yılında gram altın bu fiyatın aşağısına asla düşmeyecek. Yani gram altının 2024 yılı dip fiyatı 2.000 TL olacak. Tamamen fiziki taraf hakkında konuşuyorum. 2024 yılının 1. çeyreğinde gram altın 2.150 TL, 2024 yılının 2. çeyreğinin sonlarında gram altın 2.500 TL, 2024 yılının 3. çeyreğinde ve yıl sonu arasında da gram altında 2.700 TL fiyatını bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Not: Burada yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.