Garanti BBVA'ya gelen yaşadı! Emeklilere 7 bin 500 TL’lik promosyonun yanı sıra düşük faizli kredi hizmeti sunulacak!

Garanti BBVA'ya gelen yaşadı! Emeklilere 7 bin 500 TL’lik promosyonun yanı sıra düşük faizli kredi hizmeti sunulacak!

31 Aralık tarihine kadar geçerli olan sene sonu kampanyalarını duyuran Garanti BBVA, dar boğaza düşmüş olan emeklileri de unutmadı. İşte bankanın emekli kampanyalarına dair ayrıntılar…

Yeni dönemin yüksek oranlı hizmet ve hizmet ürünleri zamlarından ciddi derecede etkilenen gruplar içerisinde yer alan emekliler, sene sonuna doğru yaklaşıldığı şu günlerde bütçelerine destek alabilecekleri noktaları yakından takip etmeye başladı. 2023 yılına girilmesi ile birlikte açıklanacak olan yeni zamlardan hemen önce nakde olan ihtiyaçlarını tamamlamak isteyen emeklilere, Garanti BBVA’dan müjdeli haber geldi.

Toplumun her kesimi için olduğu gibi emekli vatandaşlar için de ayrıcalıklı kampanyalar geliştiren Garanti BBVA, aralık ayının sonuna kadar geçerli olan yeni emekli kampanyalarını duyurdu. Promosyon kampanyasının yanı sıra kart kampanyası ve düşük faizli kredi hizmeti de sunacağını belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

GARANTİ BBVA’DAN EMEKLİLERE EK ÖDEME FIRSATLARI!

garanti-bbvaya-gelen-yasadi-emeklilere-7-bin-500-tllik-promosyonun-yani-sira-dusuk-faizli-k.png

Yenilenen SGK maaş ödemeleri protokolü kapsamında mevcut promosyon kampanyasını güncelleyen Garanti BBVA, maaş hesabını 31 Aralık tarihine kadar taşıyan ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağını taahhüt eden tüm emeklilere, şu tutarlarda promosyon ödemelerinin yapılacağını bildirdi:

  • 3 bin 500 TL’ye kadar maaş alan vatandaşlara: 3.600 TL
  • 3.500- 7.500 TL aralığında maaş alan vatandaşlara: 4.200 TL
  • 7.500- 10.000 TL aralığında maaş alan vatandaşlara: 5.400
  • 10 bin TL’nin üzerinde maaş alan vatandaşlara: 6.000 TL

Garanti BBVA maaş hesabını taşıdıktan sonra maaş aralığına göre belirlenmiş olan promosyon tutarının yanı sıra bir ödeme hizmeti daha sunulacağını bildirdi. Söz konusu kampanya için 2 adet otomatik fatura ödeme talimatının verilmesi ve ilgili kart aracılığı ile toplamda 500 TL’lik harcama yapılması gerektiğini ifade eden banka, şartların sağlanması durumunda promosyona ek bin 500 TL’lik daha karşılıksız ödeme hizmetinin alınabileceğini belirtti.

GARANTİ BBVA EMEKLİ KREDİSİ AYRINTILARI

Maaş hesabını taşıyan emeklilere uygun faizli kredi hizmeti de sunacağını belirten Garanti BBVA, ilgili kampanyasının örnek hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

  • Kredi tutarı: 10.000 TL
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Faiz oranı: %2,08
  • Taksit tutarı: 980,78 TL