Garanti Bankası'nda hesabı olanlar dikkat! Telefonunuzdan hemen SMS gönderin: 1000 TL verilecek

Garanti Bankası'nda hesabı olanlar dikkat! Telefonunuzdan hemen SMS gönderin: 1000 TL verilecek

Sevilen bankalardan olan Garanti Bankası tarafından müşterilerine özel yeni kampanya sunuldu. 1000 TL hediye para verileceği duyurulurken hangi şartların gerekli olduğu araştırma konusu oldu. İşte Garanti Bankası'ndan 1000 TL hediye para için tüm detaylar...

Son zamanlarda ülkemizde kredi kartı kullanımı yüzde 125 olarak artış gösterirken bankalardan çeşitli kampanyalar gelmeye başladı. Çeşitli avantajlar sunulurken özellikle özel bankalar, yeni müşteri kazanmak adına büyük avantajlar sundu. 1000 TL hediye para kampanyasına katılım sağlamak için mobil bankacılık üzerinden bankalarla iletişim halinde olarak başvuru yapılabilir.

GARANTİ BANKASI HEDİYE PARA

Garanti BBVA'nın geçtiğimiz ay yaptığı duyuru üzerine bu ay devam edecek 1000 TL hediye para için yapılması gerekenler açıklandı. Kazanılan bu para, anlaşmalı işyerlerine geçerli olurken vatandaşlar ücretsiz alışveriş imkanı sunar. Mobil bankacılık üzerinden görüntülü görüşmeler yaparak müşterisi olunduktan sonra kredi kartı TL üzerinden harcama yapılması gerekir.

Garanti hediye para

1-31 Temmuz tarihleri arasında kullanılabilir olan kampanya için Garanti BBVA mobil uygulaması indirilerek ilk defa müşteri olanlara özel olarak bonus kredi kartı üzerinden Ağustos'a kadar yapılacak 1000 TL ve üzeri harcamalar için 1000 TL bonus kazanma hakkı tanımlandı.

Kampanya üzerinden kazanılan bonuslar 27 Ağustos ve 27 Eylül 2023 tarihleri arasında kullanılabilir ve en çok kazanım gösteren karta yüklemesi yapılır.