Galatasaray, Samsunspor'un genç futbolcusunu istiyor!

Galatasaray, Samsunspor'un genç futbolcusunu istiyor!

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Spor Toto 1.Lig'de forma giyen Samsunspor'lu başarılı futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. İki kulüp arasında temaslar kurulurken gelecek hafta transfere dair detaylar merak ediliyor.

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Spor Toto 1.Lig'de forma giyen Samsunspor'lu başarılı futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Kötü bir sezon geçiren Galatasaray'da Haziran ayının ikinci haftasında seçim yaşanacak. Seçimde iki aday bulunurken Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek listelerini teslim etti. Galatasaray'da ise şimdiden başkan adayları teknik adam ve transfer çalışmalarına başladı. Transfer çalışmaları doğrultusunda ise ilk hedefte Yılport Samsunspor'un genç futbolcusu yer alıyor.

İki kulüp arasında temaslar kuruldu. Galatasaray'da teknik heyet Yılport Samsunspor ile temas kururken genç oyuncu için görüşmeler belli oldu. Yılport Samsunspor gelecek sezon Süper Lig'e yükselmek için transfer harekatını başlatırken takımdan da teklif gelen oyuncular için görüşmeler devam ediyor. Bu noktada Yüksel Yıldırım ve Sportif Direktör Batu Kaplan görüşmeleri bizzat gerçekleştiriyor.

GALATASARAY, SAMSUNSPOR'DAN POLAT YALDIR İLE PRENSİPTE ANLAŞTI!

Direktif Futbol haberine göre; Yılport Samsunspor’da bu sezon başarılı performans sergileyen genç futbolcusu Polat Yaldır’a Süper lig devi Galatasaray takip oldu.

Direktif Futbol sayfasının özel haberine göre Galatasaray, Samsunspor forması giyen 19 yaşındaki kanat oyuncusu Polat Yaldır transferini bitirdi.

Yeni gelecek yönetim ve hoca onay verirse Polat Yaldır yeni sezonda Galatasaray kadrosuna katılacak.

POLAT YALDIR KİMDİR, KARİYERİ

Futbola Kızılcahamam Belediyespor altyapısında başlayan Polat buradan Yaşamkent İlkerspor'a geçiş yapmış, 2020'de ise Samsunspor altyapısına transfer edilmiştir. Samsunspor 19 yaş altı takımında 2020-21 sezonu U19 Ligi şampiyonluğu yaşayan oyuncu 20 Ağustos 2021 tarihinde Bandırmaspor'a karşı oynanan 1. Lig maçıyla ilk profesyonel maçına çıkmıştır.

MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Polat, 28 Temmuz-6 Ağustos 2021 tarihleri arasında Türkiye 19 yaş altı millî futbol takımının Erzurum'da yapılan hazırlık kampı aday kadrosuna davet edilmiştir.