Faturalarınız Ödenirken Para Kazandıran Kampanya Resmen Duyuruldu: 75 TL Hesaplara Geçmeye Başladı!

Faturalarınız Ödenirken Para Kazandıran Kampanya Resmen Duyuruldu: 75 TL Hesaplara Geçmeye Başladı!

Artan masraflara karşın mevcut müşterilerine destek olmak isteyen Burgan Bank, otomatik fatura ödeme talimatı veren tüm kullanıcılarına hediye para tanımlaması yapılacağını bildirdi. İşte Burgan Bank’ın yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Müşterilerinin harcarken kazanmasını isteyen Burgan Bank, dijital bankacılık kolu olan ON Bank aracılığı ile yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında 75 TL’ye kadar para iadesi fırsatı sunan banka, ayrıntıları paylaştı.

Burgan Bank Otomatik Fatura Ödeme Kampanyası 2022

Son zamanlarda arka arkaya duyurduğu avantajlı kampanyaları sayesinde vatandaşların dikkatini çekmeyi başaran Burgan Bank, yeni bir kampanyaya daha imza attığını duyurdu. Bankanın, dijital bankacılık kolu olan ON Bank aracılığı ile düzenlenen yeni kampanyanın ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı.

ON Bank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni kampanyanın, otomatik fatura ödeme talimatı kampanyası olduğu öğrenildi. Banka, ilgili kampanyası kapsamında fatura ödeme talimatı veren bireysel müşterilerine 15 TL, toplamda ise 75 TL tutarında hediye para tanımlaması yapılacağını bildirdi.

Burgan Bank Otomatik Fatura Ödeme Kampanyasının Ayrıntıları

burgan-bank.jpg

Burgan Bank’ın dijital bankacılık kolu olan ON Bank tarafından geliştirilmiş olan otomatik fatura ödeme talimatı kampanyası, yalnızca bireysel müşteriler için geçerlidir. Fatura talimatlarının verilmesini takip eden ayda talimatın işleme girip girmediğini kontrol etmek amacı ile banka tarafından inceleme başlatılır. İşlemin onaylandığının tespit edilmesi durumunda, bir gün içerisinde iade para hesaplara aktarılır. Söz konusu kampanya kapsamında en az 6 ay boyunca fatura talimatının devrede kalması gerekmektedir.

Burgan Bank’ın Fatura Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

Burgan Bank’ın dijital bankacılık kolu olan ON Bank tarafından geliştirilmiş olan otomatik fatura ödeme talimatı kampanyasına katılım sağlayarak 75 TL’lik indirim hakkını elde etmek isteyen müşteriler, kampanyaya nasıl katılacaklarını araştırmaya başladılar. Bu kapsamda açıklamada bulunan banka, ilgili kampanyası için ek bir başvurunun yapılmasını talep etmediğini belirterek, mobil uygulama içerisinde yer alan “ödemeler” ekranından “yeni fatura talimatı ver” seçeneğini aktif eden tüm müşterilerinin, iade hakkına sahip olacağını bildirdi.