Fahiş konut fiyatlarına TOKİ müjdesi: Şimdi başvuran 390 bin TL'e ev alıyor! Aylık 1920 TL'den başlayan taksitlerle..

Fahiş konut fiyatlarına TOKİ müjdesi: Şimdi başvuran 390 bin TL'e ev alıyor! Aylık 1920 TL'den başlayan taksitlerle..

Türkiye'de yeni yılın gelmesi ile birlikte artış gösteren enflasyon rakamları her ay katlanarak ilerlemeye devam ediyor. Fahiş konut fiyatlarına TOKİ müjdesi: Şimdi başvuran 390 bin TL'e ev alıyor! Aylık 1920 TL'den başlayan taksitlerle..

Fahiş konut fiyatlarına TOKİ müjdesi: Şimdi başvuran 390 bin TL'e ev alıyor! Aylık 1920 TL'den başlayan taksitlerle..

Türkiye'de yeni yılın gelmesi ile birlikte artış gösteren enflasyon rakamları her ay katlanarak ilerlemeye devam ediyor. Yıl sonuna kadar üç haneli enflasyon oranlarının Türkiye'de açıklanması beklenirken her geçen gün gelen zam oranları ise vatandaşın canını yakmaya devam ediyor.

Özellikle Türkiye'de artan sığınmacı problemi ile birlikte ortaya çıkan ekonomik kriz konut fiyatlarını derinden etkiledi. Geçen sene 500 bin TL ila 2 milyon TL arasında değişen konut fiyatları bu sene minimum 1 milyon 500 bin TL'e yükseldi. Yeni yıl ile birlikte artık Türkiye'de ev sahibi olmak epey bir zorlaşırken hükümet ise artan fahiş fiyatlar sonrasında adım attı. Gelen haber doğrultusunda ise konut fiyatlarına TOKİ darbesi işe yarayacağa benziyor. Gelen haber doğrultusunda ise 400 bin TL altında ev sahibi olabileceksiniz! İşte detaylar..

TOKİ'DEN EŞSİZ KAMPANYA ŞİMDİ BAŞLADI!

Daire almak için doğru zamanı bekleyen vatandaşlara müjdeli haber TOKİ tarafından geldi. Ev alma sırası geldiğini düşünen vatandaşlar TOKİ'nin yeni duyurularını dikkatle takip ediyordu. Yaşanan gelişmeler sonrasında ise vatandaşların imdatına yedişen TOKİ'den aylık 1920 TL taksitle 390 bin TL'e ev sahibi olma fırsatı..

DAR VE ORTA GELİRLİ VATANDAŞLAR İÇİN KAMPANYA BAŞLADI!

TOKİ tarafından başlatılan kampanya ile birlikte Türkiye'nin o 2 ilinde 1920 TL taksitle 398 bin TL tutarından başlayan TOKİ daireleri satışa çıkacak. Düşük taksit oranı ve uygun daire fiyatı ile birlikte uzun vadelelerle ev sahibi olabilirsiniz. Kuralı olarak satışa çıkarılan TOKİ dairelerinde ise daire sayıları 2+1 ila 3+1 arasında değişkenlik gösterebiliyor.

TOKİ MİLYONLARI EV SAHİBİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR!

TOKİ tarafından yapılan açıklama ile birlikte ucuz ev arayanlara müjdeli haber geldi. TOKİ'nin açıklaması milyonlara neşe ve umut olacak iken konutları kapmak için ise başvuruları yapmanız gerekiyor.

KÜTAHYA'DA 398 BİN TL'E EV SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ!

TOKİ tarafından yapılan açıklama ile birlikte Kütahya ili ağırlıklı ve Malatya'da vatandaşlar 398 bin TL ödeme ile ev sahibi olabilecek.

Yapılan açıklama sonrasında ise kura ve açık arttırma tarihlerinin 23 Haziran'da başlayacağı açıklandı.

Kütahya'da 54 daire 398 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarken Malatya Pütürge'de ise 56 daire satışa çıkacak.

Başvurular TOKİ'nin resmi internet sayfası üzerinden gerçekleştirilecek.