Evden çıkmadan aylık 5.000 TL maaş için başvurular başladı! Paketleme işi için başvuru detayları neler?

Evden çıkmadan aylık 5.000 TL maaş için başvurular başladı! Paketleme işi için başvuru detayları neler?

Evinden çıkmadan gelir kapısı oluşturmak ve kazanç sağlamak isteyenler için evde iş imkanları artıyor. Şimdi de evden çıkmadan poşet katlama işi isteyenler 5 bin TL maaş sunuluyor. Evde poşet katlayarak ayda 5 bin TL kazanmak mümkün.

Çeşitli gerekçelerden dolayı çalışamayan ancak kendisine bir gelir kapısı oluşturmak isteyen vatandaşlar, evden çıkmadan yapabilecekleri işleri araştırıyor. Bu noktada özellikle ev hanımları ve öğrenciler, evden yapılabilecek işler ile bir kazanç sağlamak istiyor. Bu noktada evde poşet katlama işi de son dönemlerde yoğun ilgi görüyor. Çeşitli şirketlere bağlı şekilde evde poşet katlama işi ile vatandaşlar aylık 5 bin TL maaş kazanabiliyor. Evde poşet katlayarak 5 bin TL maaş ile çalışmanın ayrıntıları neler?

EVDEN ÇALIŞARAK POŞET KATLAMA

Son dönemlerde görülen ekonomik sallantılar nedeniyle birçok vatandaş evde hazırlayıp para kazanabilecekleri paketleme işlerini araştırıyor. Bu noktada poşet katlama işi de bu yönde iş arayan kişiler için cazip bir fırsat olarak ortaya çıkıyor. Birçok şirket, paketleme işi için ayrı bir işçi bulmak yerine, evden paketleme işi yapabilecek kişilerle çalışıyor. Bu da paketleme işinde yeni bir istihdam sahasının oluşmasını sağlıyor. Paketleme işleri, evden rahatlıkla yapılabildiği için genellikle ev hanımları ve öğrenciler tarafından tercih ediliyor. Ücretleri merak edilen bu işte genellikle yapılan işe göre kazanç sağlanabiliyor.

POŞET KATLAMA İLE AYLIK 5 BİN TL

poset-katlma.jpg

Şirketler, evden çalışarak paketleme işi yapan kişilere genellikle paket başına ücret veriyor. Kına paketi başına örneğin 1 TL ücret veriliyor ve standart çalışma saatleri baz alındığında, bir kişi evde paketleme işi yaparak ortalama 5 bin TL kazanç sağlayabiliyor. Ancak bazı şirketler, paketleme işini standart tutarak, maaş tutarını da standart verebiliyor. Bu noktada işveren şirketin koşullarının değerlendirilmesi gerekiyor.

PAKETLEME İŞİ BAŞVURULARI

Evden çalışarak, poşet paketleme işi ile ayda 5 bin TL kazanmak isteyenler, bu işlere nereden başvuru yapabileceklerini araştırıyor. Paketleme işi veren şirketler ayrıca ilan açabiliyor ve bunun yanı sıra İŞKUR ilanlarında da paketleme işleri yer alıyor. Bu ilanlar üzerinden şartları karşılayanlar başvuruda bulunabiliyor.