Ev almak isteyenlere o bankadan dev destek! Tam 700 bin TL'yi trink ödeyecekler: İşte şaşırtan faiz oranı

Ev almak isteyenlere o bankadan dev destek! Tam 700 bin TL'yi trink ödeyecekler: İşte şaşırtan faiz oranı

Artan konut fiyatları nedeniyle vatandaşların daha fazla kredi desteğine ihtiyacı olunca, Vakıfbank, ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürecek bir kampanya başlattı. İşte detaylar…

Konut fiyatlarındaki artışın vatandaşların ev alabilmesi için kredi desteği ihtiyacını doğurması üzerine Vakıfbank yeni bir kampanya başlattığını açıkladı. Detaylar haberimizde…

banka

VAKIFBANK 700 BİN TL KONUT KREDİSİ VERİYOR! %1,29 FAİZ ORANI VE 120 AY VADELİ: HERKES BAŞVURABİLİR...

Büyük hamle, devasa bütçesi ve milyarlarca liralık cirosu ile Türkiye'nin kamu bankası Vakıf Bank'tan geldi. Ev sahibi olmak isteyip de kredi arayanlar için 700 bin TL imkanının detayları ortaya çıktı.

Son yıllarda artan konut fiyatları nedeniyle konut sayısının 1 trilyonu geçmesiyle birlikte insanların nakit ve mevduatları artmış, kalan konut satışlarını borçla finanse etmek zorunda kalmıştır. O dönemde kamu bankası Vakıfbank, halka can simidi görevi görecek bir kredi açıkladı.

Vakıfbank resmî web sitesi Mortgage Hesaplayıcı, faiz oranı ve vade faiz oranını kontrol ederek kredi detaylarını kontrol etmenizi sağlar. Ev almak isteyenler için 700 bin TL kredinin vadesi ve faiz oranı belli oldu.

Acil konut ihtiyacı olan kişilere 700 bin TL kredi veren banka, 120 ay yani 10 yıl geri ödeme vadesi belirledi.

120 ay vadeli kredi için faiz oranı %1,29 olarak hesaplandı. Hızlı bir şekilde kredi çekmek isteyenler, işlemi hızlandırmak için bir Vakıfbank şubesinde işlem açabilir veya cep telefonu veya web sitesi aracılığıyla doğrudan müşteri hizmetlerine ulaşabilirler.

İşte Vakıfbank kredi detayları:

banka

Kaynak:Gürses Gazetesi