Erdoğan açıkladı: Nargile fiyatları zamlanacak mı? 2022 Haziran ayı nargile tütün fiyatları

Erdoğan açıkladı: Nargile fiyatları zamlanacak mı? 2022 Haziran ayı nargile tütün fiyatları

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada nargile ve elektronik sigaradan bahsetti. Bu konu hakkında gerekenin yapılacağını açıklayan Erdoğan, konuşmasında diğer konulara da değindi. Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada sigara, nargile ve tütün hakkında bazı konulara değindi. Yaptığı açıklamada bu ürünlerin zararlarından ve bu konuda alınacak olan önlemlerden bahsetti. Sigaraya olan vergilerin devamlı olarak artırıldığından ve de daha da artacağından bahseden Erdoğan, konuşmasında tütün ve nargile fiyatları konusuna da değindi. Gençlerin kullanmaması gerektiği konusunda yeniden bir uyarı yapan Erdoğan'ın açıklaması haberin devamında...

SİGARA VERGİLERİ DEVAMLI ARTIYOR!

Erdoğan konuşmasında sigaradaki vergilerin devamlı olarak artırıldığından bahsetti; "Bundan dolayı da çok rahatsızlar. Hem suluda artırıyoruz hem sigarada artırıyoruz. Hayret! Aç, sefil geziyor ama onu almaktan geri durmuyor. Rakıyı almaktan, birayı almaktan geri durmuyor"

NARGİLE SİGARADAN DAHA ÇOK ZARARLI!

"Nargile sigaradan daha az zararlı değil. Tam aksine daha çok zararı var. Bu zarardan da milletimizi kurtarmak için inşallah bazı hazırlıklar yapıyoruz. Çünkü onu da başarmamız lazım"

Gençlere sağlıklı olmayı öğütleyen ve bu konuda sık sık açıklamalarda bulunan Erdoğan şu sözleri dile getirdi;

"31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü'nün toplumumuzun her kesiminde bu ölümcül tehlikeye karşı farkındalık oluşturmasını diliyorum"

"Tütün salgını önlenebilir hastalık ve ölüm sebepleri ile ilk sırada yer alamsı sebebiyle en büyük küresel sağlık tehdididir. Ülkemizin her yıl 100 bin insanın bu hastalıklardan öldüğü gerçeğine rağmen bu salgınla mücadelede arzu ettiğimiz yerde değiliz"

"Hükümetimizin sağlıklı gençler politikalarını tütün, alkol, uyuşturucu gibi maddelerin kullanımı ile mücadele eksenli olarak sürdürdük. Gerçi bilinen sigara markaları yerine nargile, puro, elektronik sigara gibi bu mücadelenin arkasından dolanmak isteyenler de yok değil. Hepsinin farkındayız."

"Kendi yakın çevremizden başlayarak karşılaştığımız herkesi tütün ürünlerinin zararlarına karşı ikaz ediyor, hatta varsa sigara paketine el koyuyoruz"

Bu açıklamanın ardından sigaranın yanı sıra tütün ve nargile fiyatlarının artacağına da işaret edildi. Bu açıklamanın ardında pek çok vatandaş güncel tütün ve nargile fiyatlarını merak etmeye başladı. Peki 2022 Haziran tütün ve nargile fiyatları ne kadar?

2022 HAZİRAN TÜTÜN VE NARGİLE FİYATLARI

  • Mavra Okyanus 500 Gr. Nargile Tütünü - 210,00 TL
  • Yaban Mersini 500 Gr. Nargile Tütünü - 210 TL
  • Çikolata Nane 500 Gr. Nargile Tütünü - 210 TL