Emekliler için büyük fırsat şimdi başladı! Hesaplara 3 bin 750 TL ödeme yatırılıyor! Aynı gün paranızı alabilirsiniz!

Emekliler için büyük fırsat şimdi başladı! Hesaplara 3 bin 750 TL ödeme yatırılıyor! Aynı gün paranızı alabilirsiniz!

Emekliler için bankalar tarafından her gün yapılan duyurular merakla takip ediliyor. Bu gelişmeler arasında ise yer alan emekli promosyon ödemelerinde 3 bin 750 TL ödemeler yapılıyor. Aynı gün paralarınızı alabiliyorsunuz. İşte detaylar!

Emekliler için bankalar tarafından her gün yapılan duyurular merakla takip ediliyor. Bu gelişmeler arasında ise yer alan emekli promosyon ödemelerinde 3 bin 750 TL ödemeler yapılıyor. Türkiye Ekonomi Bankası tarafından emeklileri ilgilendiren büyük kampanya ile ilgili duyuru yapıldı. Bu duyurunun yapılmasının ardından 3 bin 750 TL ek ödeme yapılacak. Gelen haberler sonrasında ise bu ödemeyi almak için yapılması gereken adımlar duyuruldu.

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) emekli vatandaşlar için toplamda bonuslar dahil 3750 TL ek ödeme yapılacağını duyurdu. Şimdiye kadar ki en yüksek emekli promosyon ödemesi olan bu kampanya sonrasında ise emeklilerden büyük bir ilgi bekleniyor. Emekli maaşlarını TEB bankasına taşıyan tüm vatandaşlar bu ödemelerden faydalanabilecek.

TEB bankası emekli aylıklarını 3 yıl boyunca kendi bankalarından almaları durumunda ek promosyon ödemeleri kapsamında 3 bin 750 TL ödeme sağlıyor. Bankaya arkadaşlarını getiren emekliler için yapılan açıklamaya göre 2 bin 500 TL'ye kadar daha ek ödeme yapılabilecek. Emekliler içi yapılan bu açıklamalar sonrasında ise toplamda 6 bin 250 TL ödemeler alınabilecek. TEB bu konuda yaptığı açıklamalar ile şimdiden vatandaşlar için kampanyaları sunuyor.

TEB BANKASI'NDAN EK PROMOSYON ÖDEME DUYURUSU

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Emeklilerimize 3.750 TL’ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı

Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 3.750 TL’ye varan promosyon kazanıyor.

Promosyona ek olarak Bankamızı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını Bankamıza taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor.”

3 BİN 750 TL ÖDEME ALMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından duyurulan kampanya sonrasında ise yapılacak belli olmaya başladı. Bu kapsamda ise 2 Haziran 2022 tarihinde itibarı ile yeni edinilen emekli maaş müşterilerinin kapsadığı duyurulan dönemde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve bankada 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı yapmaları gerekmektedir.