Emekli ve Memurlara Beklenen Destek Geldi! Vakıfbank Memur ve Emekliye Özel Kampanyalarını Duyurdu

Emekli ve Memurlara Beklenen Destek Geldi! Vakıfbank Memur ve Emekliye Özel Kampanyalarını Duyurdu

Kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar fiyatların artmasından şikayetçi olurken, Vakıfbank yeni kampanyasını duyurarak emekli ve memurlara beklenen desteği yaptı. Detaylar gursesgazetesi.com'da..

Kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar fiyatların artmasından şikayetçi olurken, Vakıfbank yeni kampanyasını duyurarak emekli ve memurlara beklenen desteği yaptı. Yapılan destekle birlikte emekli vatandaşlar bayram ihtiyaçlarını hızlı ve sorunsuz şekilde karşılayabilecek. Uygun faizli ve masrafsız şekilde krediler sunan Vakıfbank, bu kez yaptığı kampanyayla birlikte vatandaşların büyük ilgisini topladı.

Kamu bankası olarak bilinen Vakıfbank, uygun faizli ve düşük masraflı kredi veren bankalardan biri olarak bilinmekte. Birçok kişinin maaşını aldığı ve bu banka üzerinden işlemlerini gerçekleştirdiği bilinmekte. Vatandaşların düşük işlem ücreti alması nedeniyle bu bankayı kullanması dikkat çekmeye başladı. Bu avantajların yanı sıra yaptığı kampanyalarla da ismini duyuran Vakıfbank, uygun ödeme seçenekleri sayesinde müşterilerine en iyi şekilde kredi imkanı tanıyor.

Vakıfbank müşterilerine duyurduğu yeni kampanya kapsamında faiz oranlarını değiştirerek uygun ödeme koşullarıyla bayram için destek verecek. Bankadan kredi çekecek vatandaşlar 3000 TL ile 50000 TL arasındaki tutarları hızlı şekilde başvuruda bulunarak alabilecek. Bu tutarlar arasında kredi çekecek vatandaşlar 36 ay vadeli yüzde 1,55 oran seçenekleriyle birlikte kredisini anında alabilecek. Haziran boyunca devam edeceği bilinen kampanyaya memur ve emeklilerden ilgi büyük oranda arttı. Vakıfbank’tan ihtiyaç kredisi almak isteyen kişiler şube veya mobil bankacılık üzerinden işlemlerini hızlı ve kolay şekilde tamamlayabiliyor.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre uygun faizli ve masrafsız kredi için bankalarla olan geçmişinizin iyi olması gerekmekte. Memur ve emeklilerin bu şartlara uygun olması, kredinin hızlı şekilde hesaplarına tamamlanmasını sağlıyor. Kredi olarak çekilmesi istenen tutar kredi notuyla ilgili olmakta. Kredi notunun orta ve üst seviyede olması sayesinde büyük tutarları hızlı şekilde alabilir ve sorunsuz şekilde harcama yapabilirsiniz.

Bankanın sunduğu kredi kampanyasından faydalanmak isteyen kişilerin sigortalı şekilde çalışıyor olması ve 18 yaş üstünde olması gerekmekte. Bununla birlikte son altı aydır primlerinin düzenli olarak yatırılması ve geçmişinde 12 ay sigortası bulunması gerekiyor. Emekli ve memur olan kişilerin son beş yıllık dönemlerinde icralık veya avukatlık bir durumunun olmaması da yüksek tutarlı kredilerin alımında büyük önem taşımakta.