Emekli Vatandaşlara Bayramda 30.000 TL'ye Kadar Faizsiz Masrafsız Kredi İmkanı

Emekli Vatandaşlara Bayramda 30.000 TL'ye Kadar Faizsiz Masrafsız Kredi İmkanı

Kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar artan ihtiyaçlar nedeniyle ne yapacağını düşünürken, bankalar bayram kampanyalarını açıkladı. Emeklilere özel avantajlar sunan bankalar kaç TL'ye kadar destek sunacak? Detaylar gursesgazetesi.com'da..

Kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar artan ihtiyaçlar nedeniyle ne yapacağını düşünürken, bankalar bayram kampanyalarını açıkladı. Bankalar müşteri kapasitesini arttırmak ve kurbanda nakit ihtiyacı olan emekliler için farklı kampanyalarını duyurdu. Duyurulan kampanyalarla birlikte bankaların ne kadar faizle kredi verdiği vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Nakit ihtiyacı bulunan tüm emekli vatandaşlar özel bankalar tarafından sunulan bu kredi imkanından anında faydalanabilecek. Kredi başvuru ve detaylı bilgileri için özel bankanın şubelerine veya internet sitesinde bulunan detaylara bakabilirsiniz.

Nakit ihtiyacı olan emekli vatandaşlar, yapılan kampanya ile birlikte 30.000 TL'ye kadar krediyi bankalar üzerinden anında alabilecek. Kampanya kapsamında kredi notu iyi olan ve sosyal güvencesi bulunan kişiler yüksek tutarları hızlı bir şekilde alabilecek. Garanti Bankası tarafından sunulan bu nakit ödemesi sayesinde artan maliyetler ve hayat pahalılığı karşısında emekli vatandaşlar rahat bir nefes alabilecek. Kampanya koşullarını daha detaylı şekilde öğrenmek için Garanti Bankası şubelerini ziyaret edebilirsiniz. Kampanya ya mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden anında başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvurunuz sonrasında kısa süre içerisinde olumlu veya olumsuz şekilde cep telefonunuz üzerinden bilgilendirilirsiniz.

Faizsiz Masrafsız Kredi İçin Gerekli Koşullar

Maaşını Garanti Bankasına taşıyan emekliler için de özel kampanyalar bulunmakta. Maaşını bankaya taşıyan kişiler başvuru süreçlerini hızlandırarak daha yüksek tutarlar için başvurusunu yapabiliyor. Vatandaşlar Garanti Bankası’nın müşterisi ise hızlı bir şekilde şubeye gitmesine gerek kalmadan nakit ihtiyacını karşılayabilecek. Garanti Bankası tarafından verilen bayram ihtiyaç kredisi, emekli vatandaşların kredi notlarının iyi olması halinde kolay şekilde verilebiliyor. Mobil bankacılık üzerinden bilgilerinizi giriş yaparak ilgili alan üzerinden başvurunuzu hızlı şekilde yapabilirsiniz.

Emekli maaşlarını Garanti BBVA’ya taşıyan vatandaşlar anında 3.500 TL’ye varan nakit promosyonundan yaralanabilecek. Bunun dışında emeklilere verilen kredi alımlarında özel faiz oranları uygulanarak kolay ödeme sağlanmakta. Emeklilere özel yüzde 2,29’dan başlayan faiz oranlarıyla kredi fırsatı veren banka birçok kişi tarafından da tercih ediliyor. Kredi tutarı 10.000 TL’ye kadar olan kredilerde 36 aya kadar vade sunularak aylık taksit tutarı 448 TL üzerinden emekli vatandaşlar kredilerini alabiliyor. Emekli vatandaşlar yakınlarının emekli maaşlarını bu bankaya taşıması için ikna ederek getirdiğinde 250 TL promosyondan da faydalanabiliyor.