Emekli Maaşı Ödemelerinde Flaş Gelişme: 4750 TL'lik Artış Resmen Onaylandı!

Emekli Maaşı Ödemelerinde Flaş Gelişme: 4750 TL'lik Artış Resmen Onaylandı!

Müşterilerine sunduğu avantajlı hizmetlerin yanında potansiyel müşterileri için de kampanyalar geliştiren ING Bank, bünyesine yeni dahil olacak olan emekli vatandaşlar için iki yeni karşılıksız ödeme kampanyası düzenlediğini duyurdu.

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan ING Bank, giderek pahalılaşan hayat şartları karşısında eli nakde sıkışan emekliler için 2 yeni ödeme kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

ING Bank Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

ING Bank, yeni dönemde emekli maaşı hesabını kendi bünyesine taşıyan ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağını taahhüt eden tüm emekli vatandaşlara, şu tutarlarda karşılıksız ödemelerin yapılacağını bildirdi:

  • SGK emekli maaşı 0- 1.499 TL aralığında olan yeni müşterilere: 2.350 TL
  • SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan yeni müşterilere: 2.900 TL
  • SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan yeni müşterilere: 3.500 TL

ING Bank Emekli Referans Kampanyası 2022

ing-bank.jpg

ING Bank, 3 bin 500 TL üst limitli emekli promosyonu kampanyasına ek olarak bir yeni kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre 31 Temmuz tarihine kadar emekli maaşı hesabını bankaya taşıyan ve sonrasında da emekli yakınları için referans olan tüm emeklilere 250 TL, toplamda da 1.250 TL tutarında ek ödemenin yapılacağı bilgisi kaydedildi.

ING Bank’ın Emekli Kampanyalarına Nasıl Katılım Sağlanır?

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan emekli kampanyalarına katılarak para hediye kazanmak isteyen yeni müşteriler için kampanya başvuru detayları yayınlandı. Buna göre banka tarafından düzenlenmiş olan 3 bin 500 TL üst limitli emekli promosyonu kampanyası için ek bir başvuru yapılmasına gerek duyulmadığı, emekli maaşı hesabının taşınmasına yönelik talimatın verilmesinin promosyon hakkı için yeterli olduğu bilgisi kaydedildi. Söz konusu maaş taşıma talimatının ise bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı ve banka şubeleri aracılığı ile verilebileceği bildirildi.

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan 1.250 TL üst limitli emekli referans kampanyasından fayda sağlamak isteyen vatandaşlar için ARKADAS yazıp 2205’e gönderilmesi ve SMS karşılığında iletilen davet kodunun, referans olunacak olan emekli yakın ile paylaşılması gerektiği bildirildi. Söz konusu emekli yakının ilgili referans kodu ile banka bünyesine hesabını taşıması karşılığında hediye paranın hesaplara aktarılacağı açıklandı.