Emekli Maaşı Alanlar Dikkat: Aktifbank 80 Bin TL'ye Kadar Olan İhtiyaçlarınızı Karşılayacak!

Emekli Maaşı Alanlar Dikkat: Aktifbank 80 Bin TL'ye Kadar Olan İhtiyaçlarınızı Karşılayacak!

ara düşen emeklilerin yanında yer alan Aktifbank, SMS ile başvurulara açmış olduğu emekli ihtiyaç kredisi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı. İşte Aktifbank’ın yeni kampanyasının ayrıntıları…

Ekonomi piyasalarının FED’in faiz artırımı kararından sonra yukarı yönlü hareketlerine hızla devam etmesi, gündelik hayat şartlarının iyiden iyiye pahalılaşmasına sebep oldu. Özellikle tek maaş ile geçinmek zorunda olan emeklileri etkileyen ekonomik şartlar, vatandaşların nakit sıkışıklığı yaşamalarına sebep oldu. Bu noktada devreye giren Aktifbank, yalnızca emekli vatandaşların yararlanabilecekleri bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirmiş olduğunu duyurdu.

Aktifbank Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

NKolay kredi hizmeti aracılığı ile geliştirmiş olduğu anında kredi hizmetleri ile dikkat çekmeyi başaran Aktifbank, yeni dönemde de vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik hizmetler sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda zorlu ekonomik şartların yaşandığı şu günlerde dara düşen emekli vatandaşlar için de yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirmiş olduğunu duyuran banka, emekli maaşı hesabı PTT şubelerinde bulunan tüm vatandaşların hizmete başvuru yapabileceklerini duyurdu.

Aktifbank maaşını PTT şubelerinden alan emekli vatandaşlar için özel olarak geliştirmiş olduğu SMS kredisi hizmetinin üst limitinin 80 bin TL olduğunu duyurdu. Banka, ilgili hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlara 36 ay vade imkanı tanıyacağını ve hizmet karşılığında uygulanan faiz oranının yüzde 2,49 olduğunu bildirdi.

Aktifbank Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyasının Örnek Hesaplama Tablosu

aktifbank.jpeg

Aktifbank’ın maaşını PTT şubelerinden alan emekli vatandaşlar için özel olarak geliştirmiş olduğu emekli ihtiyaç kredisi hizmetinin örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Buna göre bankanın emekli ihtiyaç kredisi hizmetinden yüzde 2,49 faiz oranı ve 36 ay vade karşılığında 50 bin TL’lik nakit desteği alacak olan vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı 2 bin 286 TL 9 kuruş olarak hesaplandı.

Aktifbank Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Aktifbank tarafından geliştirilmiş olan PTT SMS kredisi hizmetine, kısa mesaj yollayarak katılım sağlamak mümkündür. Bu hizmeti için diğer başvuru yollarını kapatan Aktifbank, cep telefonlarının mesajlar kısmından PTT, T.C. kimlik no bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak yazan ve 3050’ye kısa SMS gönderen tüm emekli vatandaşların başvurularını değerlendirmeye almaktadır.