Elektrik faturası ödeyenler dikkat! Bunu yapanlar 400 TL para iadesi alacak

Elektrik faturası ödeyenler dikkat! Bunu yapanlar 400 TL para iadesi alacak

ELEKTRIK kodu duyurusu yapıldı. Yapılan duyuruya göre vatandaşlara 400 TL iade yapılacak. 11 Eylül 2023 tarihine kadar uygulama devam edecek.

Elektrik faturası ödeyen vatandaşlar için önemli bir haber duyuruldu. Garanti BBVA, ELEKTRIK koduyla yapılan duyuru ile mobil müşterilere otomatik fatura talimatıyla elektrik faturası ödemelerinde 400 TL'ye kadar iade imkanı sunacak. Kampanya, 11 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecek. Bu bilgileri içeren açıklama, Garanti BBVA'nın internet sitesi üzerinden yapıldı. Elektrik faturası ödeyen vatandaşlar, bu kampanya sayesinde belirtilen süre içinde iade imkanından faydalanabilecekler. İşte detaylar...

elektrik fatura

ELEKTRİK FATURASINI ÖDEMEYENLER İÇİN DUYURU

Garanti BBVA tarafından duyurulan fatura kampanyasının detayları açıklandı. Kampanyaya katılmak isteyenlerin Garanti BBVA Mobil üzerinden müşteri olmaları gerekmektedir. Kampanya süresince, mevcut Garanti BBVA Mobil müşterileri diğer özel kampanyalardan yararlanabilirler. Ancak Garanti BBVA çalışanları bu kampanyadan faydalanamazlar. İşte ayrıntılar...

elektrik faturası

Kampanya kapsamında, manuel fatura ödemeleri kampanyaya dahil değildir. Ancak otomatik fatura ödemeleri herhangi bir kanaldan yapılmış olsun kampanya kapsamındadır. Kampanyaya katılmak isteyen bireysel müşteriler, Garanti BBVA Mobil'i indirip "Müşteri Olmak İstiyorum" adımından başlayarak 10 Temmuz - 10 Ağustos tarihleri arasında ELEKTRIK promosyon kodunu kullanarak başvuruda bulunabilirler. Bu müşteriler, 11 Eylül 2023 tarihine kadar Garanti BBVA Mobil üzerinden vadesiz hesap veya kredi kartlarıyla elektrik faturası ödemeleri yaparak kampanyadan faydalanabilirler.

ELEKTRIK promosyon kodu, Garanti BBVA Mobil uygulamasındaki Profil ve Ayarlar bölümünde yer alan "Promosyon Kodu Paylaş/Gir" alanına girilmelidir. Kampanya koşullarını sağlayan müşteriler, ilk elektrik faturasını manuel ödedikleri takdirde fatura tutarının %50'sini, otomatik ödeme talimatı verdikleri takdirde ise fatura tutarının tamamını vadesiz TL hesaplarına veya Garanti BBVA kredi kartlarına iade olarak alacaklardır. İade miktarı, müşterinin ödeme yöntemine ve koşullara bağlı olarak maksimum 400 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Hesaptan yapılan ödemeler için iade tutarı, müşterinin aktif Vadesiz TL Mevduat hesabına iki ay boyunca her ayın üçüncü haftası içinde yüklenecektir. Kredi kartından yapılan ödemeler ise ilk veya ikinci ekstreye yansıtılacaktır. İadelerin gerçekleşebilmesi için müşterinin aktif bir Vadesiz TL Mevduat hesabı veya kredi kartı olması gerekmektedir.

Bu kampanya ile fatura ödemesi yapan müşteriler, belirtilen şartlar dahilinde iade fırsatından yararlanabileceklerdir. Müşterilerin, ödeme yöntemlerine ve hesap durumlarına dikkat etmeleri ve kampanya koşullarını takip etmeleri önemlidir. Kampanya süresi ve iade miktarı, belirtilen tarihler ve maksimum limitlerle sınırlıdır.