Devlet Kurumu Duyurdu: O Telefon Numarasını Arayanlara 4 Bin TL Ödenecek!

Devlet Kurumu Duyurdu: O Telefon Numarasını Arayanlara 4 Bin TL Ödenecek!

Türkiye’nin önemli kamu bankalarından birisi olan Vakıfbank, yeni dönemde nakde sıkışan müşterilerine taksitli nakit avans hizmeti sunacağını açıkladı. İşte Vakıfbank’ın taksitli nakit avans hizmetine ilişkin ayrıntılar…

Vakıfbank yeni dönemde çeşitli faktörler çerçevesinde nakde sıkışmış olan müşterilerine, taksitli nakit avans hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, ilgili yeni hizmetinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank Taksitli Nakit Avans Kampanyası 2022

Kamu bankalarından birisi olarak hizmet veren ve son olarak da sendikasyon kredisinde göstermiş olduğu başarı ile gündeme gelen Vakıfbank, yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik şartlara karşın müşterisinin yanında olduğunu duyurdu. Söz konusu duyurusunu geliştirmiş olduğu taksitli nakit avans hizmeti ile destekleyen banka, ilgili hizmetinin ayrıntılarını paylaştı.

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan taksitli nakit avans hizmetinin World kart kullanıcıları için geçerli olduğu ve günlük çekim sınırının 10 bin TL olduğu bildirildi. Banka, ilgili hizmetinin azami vade sayısının 12 ay, aylık faiz oranının ise yüzde 1,80 olduğunu açıkladı.

Vakıfbank Taksitli Nakit Avans Kampanyası Örnek Hesaplama Tablosu

vakifbank-giyim-alisverisi-kampanyasi.jpg

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan taksitli nakit avans hizmetinin örnek hesaplama tablosu belli oldu. Buna göre bankadan 12 ay vade ve yüzde 1,80 faiz oranı karşılığında 7 bin 200 TL’lik destek almak isteyen müşterilerin ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 687,54 TL olarak hesaplandı.

Vakıfbank Taksitli Nakit Avans Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan 12 ay azami vadeli taksitli nakit avans hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların, Vakıfbank Mobil uygulaması, Vakıfbank internet bankacılığı sistemi, Vakıfbank’ın ATM noktaları veya Vakıfbank şubeleri aracılığı ile hizmet başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Ayrıca 0 850 222 0 724 numaraları Vakıfbank Çağrı Merkezi’nden de taksitli nakit avans başvurusu yapılması mümkündür.

Yukarıda belirtilmiş olan başvuru yöntemleri, hali hazırda Vakıfbank’lı olan ve bankanın World özellikli kartlarından birine sahip olan müşteriler için geçerlidir. Henüz Vakıfbank’lı olmayan vatandaşlar, mobil uygulama, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile banka bünyesine dahil olarak kredi kartı başvurusunda bulunabilir ve aynı başvuru kanalları aracılığı ile taksitli nakit avans hizmetine erişim sağlayabilirler.