Coca Cola'ya Rekor Zam! 2,5 Litre Coca Cola Ne Kadar Oldu?

Coca Cola'ya Rekor Zam! 2,5 Litre Coca Cola Ne Kadar Oldu?

Türkiye'de artan döviz kuru ile birlikte patlak veren enflasyonda gıda ürünleri zam almaya devam ediyor. Coca Cola'ya Rekor Zam! 2,5 Litre Coca Cola Ne Kadar Oldu?

Türkiye'de artan döviz kuru ile birlikte patlak veren enflasyonda gıda ürünleri zam almaya devam ediyor. Yeni yıl ile birlikte artan gıda fiyatlarının önüne bir türlü geçilemedi. Özellikle Rusya Ukrayna savaşı ile birlikte dünyada patlak veren ham madde krizi sonrasında birçok gıda ürününde rekor zam geldi.

Yaşanan gelişmeler sonrasında ise vatandaşlar tepkilerini sosyal medyadan dile getirirken bugün gündeme düşen gelişmeler sonrasında Coca Cola'ya %10'un üzerinde zam geldi. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise 2,5 litrelik Coca Cola fiyatı 20 TL'e ulaştı. İşte detaylar ve daha fazlası ise Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

Gıda ve market sektöründen elde edilen bilgiler doğrultusunda en sık tüketilen ve en fazla satılan ürünler arasında yer alan Coca Cola ürünlerine %10'un üzerinde zam geldi. 2,5 litrelik Coca Cola fiyatı 15 TL'den 20 TL'e ulaştı. Buna göre ise cam şişe, kutu kola, litrelik kola ve 2,5 litrelik kola fiyatlarına ortalama %10 ila %12 arasında zam geliyor.

2,5 LİTRELİK COCA COLA NE KADAR OLDU?

Coca Cola'ya gelen zamlar sonrasında ise 2,5 litrelik Coca Cola fiyatları 20 TL'e ulaştı. Gelen zam sonrasında ise fiyatlar raflara yansıdı. Vatandaşlar sosyal medyadan ciddi tepkiler göstermeye başladı.

COCA COLA FİYATLARI

En sık tüketilen içecekler arasında yer alan Coca Cola fiyatları zamlandı. Buna göre ise 2,5 litre Coca Cola'nın fiyatı 14 - 15 TL olarak satılırken 20 TL oldu.

  • 2,5 Litre Coca Cola eski fiyatı 13,95 TL ve 14,95 TL fiyatları arasında satılırken yeni fiyatı 20 TL TL oldu.
  • 1,5 Litre Coca Cola eski fiyatı 9,95 TL ve 10,45 TL fiyatları arasında satılırken yeni fiyatı 11,95 TL - 13,45 TL oldu.
  • 330 ml kutu Coca Cola eski fiyatı 6,50 TL ve 7,25 TL fiyatları arasında satılırken yeni fiyatı ise 9,25 TL oldu.