Burgan Bank taşıt kredisi faizlerini duyurdu! Bu oranlar hem 0 km hem 2. el araçlarda geçerli olacak!

Burgan Bank taşıt kredisi faizlerini duyurdu! Bu oranlar hem 0 km hem 2. el araçlarda geçerli olacak!

Burgan Bank taşıt kredisi faiz oranlarıyla araç satın alımlarını kolaylaştırıyor. En cazip kredi olanaklarından hemen yararlanabilirsiniz. İşte detaylar…

Otomotiv sektöründe yeni yıldan itibaren hem piyasaların canlandırılması hem de vatandaşların rahatça otomobil almalarının sağlanması için yeni düzenlemelerin yapılması bekleniyor. ÖTV düzenlemesi ve banka kredilerine ilişkin de düzenlemeler yakından takip ediliyor.

Artan otomobil fiyatlarının ardından en uygun finansman ile taşıt almak isteyenler ise Burgan Bank’ın cazip kredi oranlarını değerlendirmeye başladı. Hem 0 km hem de 2. el taşıt alımlarında geçerli kredi kampanyası ile vatandaşlar rahatça otomobil sahibi olabilecekler.

BURGAN BANK TAŞIT KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

Yeni bir araç satın almak isteyen tüm vatandaşlar için uygun finansman sağlayan Burgan Bank, sıfır veya ikinci el taşıt alımları için uygun geri ödeme seçenekleri sunmaya devam ediyor. Cazip kredi oranlarından yararlanarak araç alacaklara uygun ödeme planları hazırlanıyor.

Taşıt alımlarında sadece TL cinsinden kullandırılan kredi, aylık eşit taksit ödemeli v sabit faizli bir kredi olarak veriliyor. Kredide uygulanacak maksimum vade ise 48 ay olarak belirlendi. Satın almak istenen sıfır km taşıtın 100 bin TL’ye kadar olan kısmı için yüzde 70 oranında kredi veriliyor.

BURGAN BANK TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

burgan-bank-tasit-kredisi-faizlerini-duyurdu-bu-oranlar-hem-0-km-hem-2-el-araclarda-gecerli.png

Hem sıfır km hem de ikinci el taşıt kredilerinde Burgan Bank’ın avantajlı faiz oranları uygulanmaya devam ediyor. Yüzde 3,75 faiz oranlarının görüldüğü örnek ödeme tablosuna göre vatandaşların kendi gelir durumuna göre rahatça avantajlı ödeme planlarından yararlanması sağlanmaktadır.

Burgan Bank TAŞIT KREDİSİ ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

Burgan Bank’ın taşıt kredisi kapsamında hazırlanan örnek ödeme tablosuna göre yüzde 3,75 faiz oranları ve 48 ay vadede 30.000 TL kredi için aylık 1.582 TL taksit seçenekleri yer alıyor. Hem sıfır km hem ikinci el taşıt alımlarında geçerli olan oranlar kapsamında vatandaşların rahatça avantajlı geri ödeme seçeneklerinden yararlanması sağlanmaktadır. 48 ay vade olanaklarıyla Burgan Bank taşıt kredisi fırsatlarından yararlanabilirsiniz.