Bugüne kadar gelen tüm zamları unutun! Motorine 2 lira 60 kuruş zam bekleniyor!

Bugüne kadar gelen tüm zamları unutun! Motorine 2 lira 60 kuruş zam bekleniyor!

Bugün benzine zam haberinin ardından şimdi de motorine zam geleceği iddia edildi. 2 lira 60 kuruş zammının beklenmesi ise gündem oldu! İşte detaylar...

Son dönemde akaryakıta gelen art arda zamlara bir yenisi daha ekleniyor. Bu defa motorine gelecek olan zam dudakları uçuklattı. Araç sahipleri tarafından gelen tepkiler sosyal medyada gündem oldu. Motorine gelecek olan bu zam ile birlikte Motorin 30 TL'yi geçecek!

27 Mayıs günü benzini litresine 1 lira 42 kuruş zam gelmesi ile birlikte benzin fiyatları artmaya devam ederken, hemen ardından motorine 1 lira 35 kuruş zam gelmişti. Motorine gelen zamlar dur durak bilmezken 2 Haziran günü benzin ve motorine yeniden zam geldi. Benzinin litresine 1 lira 22 kuruş zam ile motorinin litresine 1 lira 49 kuruş zam geldi. Son gelen bu zamlar ile birlikte motorinin litresi 28 TL'ye ulaştı.

Bugün de benzine yeniden 1 lira 45 kuruş zam gelmesi ile birlikte vatandaşlar gelen bu zamlara adeta yetişemez oldu. Üst üste gelen zamlar tepkilere yol açarken, bu defa tüm zamları unutturacak yeni bir zammın geleceği iddia edildi. Motorine gelecek olan bu zam ile birlikte motorinin litresinin 30 TL'yi aşması konuşulurken, sosyal medyada vatandaşlar tepkiler büyümeye başladı.

Özellikle son dönemde otobüs şoförlerinin verdiği tepkiler gündem haline gelirken, motorine bu defa 2 lira 60 kuruş zam geleceği iddia edildi. Bu zammın ise Cuma günü uygulanacağı konuşulanlar arasındaydı. Bu iddia ile birlikte pek çok vatandaş "araç kullanamayacağız" yorumlarında bulundu. Zamlar gelmeden önce vatandaşlar ise güncel akaryakıt fiyatlarını merak etti.

10 HAZİRAN CUMA AKARYAKIT FİYATLARI

Bu gece gelmesi beklenen benzine 1 lira 45 kuruş zam ve motorine geleceği iddia edilen zam henüz gelmeden güncel akaryakıt fiyatları merak konusu oldu. İşte güncel akaryakıt fiyatları..

İstanbul

  • İstanbul'da benzinin litresi - 26,23 TL
  • İstanbul'da motorinin litresi - 27,89 TL
  • İstanbul'da LPG'nin litresi - Anadolu yakasında 11,61 TL olan LPG, Avrupa yakasında 11,82 TL

Ankara

  • Ankara'da benzinin litresi - 26,05 TL
  • Ankara'da motorinin litresi - 28 TL
  • Ankara'da LPG'nin litresi - 11,85 TL

İzmir

  • İzmir'de benzinin litresi - 26,34 TL
  • İzmir'de motorinin litresi - 28 TL
  • İzmir'de LPG'nin litresi - 11,55 TL