Bir zam da internete geldi: Türk Telekom internet fiyatlarına zam! Haziran ayı güncel fiyatlar..

Bir zam da internete geldi: Türk Telekom internet fiyatlarına zam! Haziran ayı güncel fiyatlar..

Haziran ayının gelmesi ile birlikte zamlar üst üste açıklanmaya devam ederken bir zam da internet firmasından geldi. Türk Telekom internet fiyatlarına zam! Haziran ayı güncel fiyatlar..

Haziran ayının gelmesi ile birlikte zamlar üst üste açıklanmaya devam ederken bir zam da internet firmasından geldi. 2022 yılına girmeden önce internet fiyatlarına zam yapan Türk Telekom yeni zammını da yılın ikinci çeyreğine girince gerçekleştirdi. Diğer telekom firmalarında birkaç gün içerisinde yeni zamlı fiyatlarını açıklaması bekleniyor.

Türkiye'de vatandaşlar 1 Haziran günü gözlerini açmaları ile birlikte doğalgaz, elektrik ve birçok sektörde ki zamlarla karşı karşıya kaldı. Son zam haberi ise Türk Telekom tarafından geldi. Yaşanılan bu gelişmeler sonrasında ise Türk Telekom güncel fiyatlar ne kadar oldu merak edilmeye başlandı. İşte detaylar ve Türk Telekom'un yeni fiyat listesine dair tüm bilgiler..

TÜRK TELEKOM'DAN YENİ ZAM!

2021 yılının son çeyreğinde artan döviz kurlarının sonuçları halen vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor. Enflasyon rakamları her ay daha da artmaya devam ederken hayat pahalılığı ise vatandaşların alım gücünü düşürüyor. İnternet fiyatları da son yıllarda aldığı zamlar sonrasında 2022 yılı itibariyle ikinci zammı geldi. Beklenen zam internet fiyatlarına geldi. Türk Telekom ise yeni internet fiyatlarını resmi olarak paylaştı.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, 9 Mart’ta Türk Telekom’un port ve toptan hat kiralama ücretlerinin revizesini onayladı. Normal şartlarda 1 Nisan tarihinde geçerli hale gelecek fiyat düzenlemesi, tepkiler üzerine 1 Haziran’a ertelenmişti. Buna göre ise işte güncel Türk Telekom internet fiyatları..

TÜRK TELEKOM YENİ İNTERNET FİYATLARI (HAZİRAN 2022)

Türk Telekom 1 Haziran 2022 Çarşamba itibariyle internet sitesinde yeni fiyatlarını paylaştı. En düşük paket olarak bilinen 16 Mbps hız seçenekli internet eski fiyatı 105 TL iken şimdi yeni fiyatı ile 129 TL oldu. İşte diğer fiyatlar:

İNTERNET HIZIESKİ FİYATYENİ FİYAT
16 Mbps105129
24 Mbps119139
35 Mbps134154
50 Mbps149169
100 Mbps165194

Türkiye'de en yüksek hızlı interneti kullanmak isteyen vatandaş 100 Mbps paketini tercih ederken öncesinde 165 TL ödüyordu. Şimdilerde ise aynı paketin fiyatı ise güncel olarak 194 TL'ye ulaştı.

Türk Telekom ile benzer şekilde diğer internet servis sağlayıcılarının da fiyatları artırması bekleniyor.