Bim'de Cuma günü satışa çıkıyor: O ürün 100 TL altında satılacak!

Bim'de Cuma günü satışa çıkıyor: O ürün 100 TL altında satılacak!

Vatandaşın her gün ziyaret ettiği zincir marketler arasında yer alan Bim marketlerde 3 Haziran Cuma itibariyle gelecek aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bim'de Cuma günü satışa çıkıyor: O ürün 100 TL altında satılacak!

Vatandaşın her gün ziyaret ettiği zincir marketler arasında yer alan Bim marketlerde 3 Haziran Cuma itibariyle gelecek aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Vatandaşın merakla beklediği aktüel ürünler kataloğu Bim marketler tarafından yayınlanırken vatandaşın ilgisi ise en üst seviyeye ulaştı.

Türkiye'de açılan ilk toptan perakende zincir marketleri arasında yer alan Bim marketlerde gelen teknolojik ürünler dikkat çekiyor. Özellikle vatandaşın ihtiyacı olan ve piyasanın çok aşağı fiyatında satılan teknolojik ürünlere olan ilgi ise çok fazla. Gelen son ürün ile birlikte vatandaş ihtiyaçlarını giderecek ve piyasanın en ucuz ürününe sahip olabilecek.

Bim marketler hafta da 2 kez yayınladığı aktüel ürünler broşürü ile vatandaşın dikkatini çekiyor. Bim marketlere vatandaşları doldurmak isteyen şirket yaptığı son kampanya ile birlikte gençleri en can alıcı yerlerinden vurdu.

KABLOSUZ KULAKLIK 100 TL'NİN ALTINDA SATIŞA ÇIKACAK!

Görünümü ve kullanımı itibariyle Apple AirPods'a benzeyen o ürün 100 TL altında Bim marketlerde satılmaya başlanacak. Bim marketler duyurdu, kampanyalı o ürünler 3 Haziran Cuma günü itibariyle raflarda ki yerini alacak.

Bim marketlere 3 Haziran 2022 aktüel ürünler kataloğunda POLOSMART markalı Tws kulaklık Fs52 ürünü geliyor. Ürün AirPods benzerliği ve kullanılabilirlik işlevselliği ile dikkat topladı.

POLOSMART TWS KULAKLIK FS52 ÖZELLİKLERİ

Bim marketlere gelen Polosmart markalı Tws kulaklık fs52 modelinde ki özellikler ilgi topladı.

* BT versiyonu: 5.0 çekim mesafesi: 10m

* Bekleme süresi: 100 saat

* Kulaklık bataryası: 25 mAh

* Şarj kutusu bataryası: 200mAh

* Kulaklık kullanım süresi: 3 saat

* Konuşma süresi: 3 saat

* Uyumlu işletim sistemi: Android & iOS

* Şarj yuvasında 3 kez şarj edebilme

3 Haziran Cuma günü itibariyle Polosmart markalı Tws kulaklık fs52 modeline 99,90 TL fiyatıyla sahip olabilirsiniz. Cihaz en az 2 yıl garantisiyle satışa sunulurken Bim marketlerde ise peşin fiyatına 6 taksit imkanı ile satışa çıkacak.

Vatandaşlar Bim marketlerde isterlerse birçok teknoloji ürünü vade farkı olmadan peşin fiyatına 6 taksitle alabilmektedir. Teknolojik ürünlerde yer alan garanti belgeleri ise ürünle beraber teslim edilir.