Benzin ve Motorine yeni zam! Litresi 26 TL'yi geçecek!

Benzin ve Motorine yeni zam! Litresi 26 TL'yi geçecek!

Kısa süre önce gelen zamlara bir yenisi daha ekleniyor! Benzine ve motorine yeniden zam geleceği konuşuluyor. Bu defa benzin ve motorinin litresi 26 TL'yi geçecek! Detaylar gursesgazetesi.com'da.

28 Mayıs tarihinde gelen zamların ardından güncel akaryakıt fiyatları 25 TL'nin üzerine çıkmıştı. Özellikle Mayıs ayında art arda gelen zamlar ile birlikte vatandaşlar sık sık güncel fiyatları takip etmeye başladı. Son gelen zammın 1 TL'nin üzerinde olmasından sonra vatandaşların tarafından bir indirim haberi beklenmeye başlandı. Bu indirim haberinin tam aksine yeniden zam geleceği konuşulmaya başlandı.

Son zam ile birlikte benzine 1 lira 43 kuruş, motorine de 1 lira 38 kuruş zam gelmesi ile birlikte yeniden bir zam haberi beklenmiyordu. Fakat gelen iddialara göre bir önceki zam kadar zam gelmesi beklendiği açıklandı. Gelen zamlar ile birlikte ise benzin ve motorinin 26 TL'yi geçeceği konuşuluyor.

BENZİN VE MOTORİNE YENİ ZAM!

Edinilen bilgilere göre benzine ve motorine çok kısa bir süre sonra yeniden zam gelmesi bekleniyor. Bir önceki zamdan sonra benzinin 25 TL, motorinin ise 24,50 TL'yi bulmasının ardından, bu defa da gelecek olan zam ile birlikte 26 TL'ye ulaşılacağı iddia ediliyor.

Verilen bilgi ve iddialara göre beklenen bu zammın yarın geceden sonra geçerli olması bekleniyor. Gelmesi beklenen zamlar ise şu şekilde; Motorine 1 lira 14 kuruş, benzine ise 1 lira 10 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Gelecek olan bu zamların ardından; İstanbul için beklenen benzin fiyatı 26,15 TL iken motorin fiyatının ise 25,57 TL olması bekleniyor.

Gelecek olan bu zamların ise tam olarak ne zaman geleceği bilinmezken, yarın geceden itibaren geçerli olacağı iddiaların arasında yer aldı.

31 Mayıs Güncel Benzin ve Motorin Fiyatları

İstanbul Akaryakıt Fiyatları

  • İstanbul Avrupa Yakası benzin litre fiyatı - 25.01 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası benzin litre fiyatı - 25.02 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası motorin litre fiyatı - 24.45 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası motorin litre fiyatı - 24.47 TL

İzmir Akaryakıt Fiyatları

  • İzmir benzin litre fiyatı - 25.12 TL
  • İzmir motorin litre fiyatı - 24.56 TL

Ankara Akaryakıt Fiyatları

  • Ankara benzin litre fiyatı - 25.12 TL
  • Ankara motorin litre fiyatı - 24.56 TL